jlb

Hudterapeuten och influencern Johanna Lind Bagge har 30 års erfarenhet av skönhetsbranschen och driver i dag det egna varumärket JBL – vilket är hennes initialer men också står för ”Joy – Life – Beauty” – och inkluderar en kollektion av mode-, skönhets- och inredningsprodukter. Vid sidan av detta har hon en populär livsstilsblogg som nu flyttar in på Femina.se.

– Femina känns trygg och trovärdig och man vet att man alltid får ut något bra av att läsa den. Dessa kriterier är viktiga för mig och något jag själv står för, så jag är glad att få vara en del av Femina-familjen, säger Johanna Lind Bagge.

johanna lind bagge

”Gör det du mår bra av – och gör det ofta”, säger Johanna Lind Bagge.

Hennes egen familj består av maken Anders Bagge, musikproducent och för många svenskar känd som mångårig Idol-jurymedlem, 20-åriga sonen Daniel och familjens många husdjur.

– Utöver skönhet, hälsa, mode och inredning är min stora passion djur och hundar. Jag har alltid haft mycket hundar och många hundar samtidigt. Vi har i dag fem underbara hundar och en katt, säger hon.

johanna lind bagge

Johanna med två av familjens fem hundar.

Vad kommer läsarna att kunna hitta i din blogg?

– Syftet med min blogg är att inspirera läsarna i allt från skönhet och hälsa till familj, inredning, arbete och djur. I bloggen kommer de få följa med mig och min familj i dess vardag och i dess tokigheter. Jag hoppas att läsarna ska få inspireras till välbefinnande för insidan och för utsidan och få dem att må bra.

´
Vad är skönhet för dig?

– Skönhet för mig är väldigt enkelt och det är att se till att man mår bra. Det speglar av allting och det syns i dina ögon. Du måste le med din själ, inte bara med din mun.

Ditt bästa skönhetstips?

– Om du inte mår bra spelar det inte någon roll vad för skönhetstips som ges, så det är viktigast. Utöver det så är sömn A och O, samt att göra det du mår bra av och göra det ofta. Sedan kan man hjälpa skönheten på traven självklart med att sköta sin dagliga hudvårdsrutin och övriga individuella skönhetsrutiner, för det du gör varje dag ger ett långsiktigt resultat av skönhet och hälsa.

johanna lind bagge

Johanna Lind Bagge driver livsstilsvarumärket JLB.


Några särskilda projekt du jobbar med just nu?

– Just nu håller jag på med många spännande projekt. Dels framtagning av nya produkter inom JLB-kollektionen som kommer få folk att må lite bättre. Sedan jobbar jag med projekt gällande att kvalitetssäkra den enormt stora hudvårds- och skönhetsbranschen. Safety before beauty. Utöver det håller jag och min man på med ett än så länge hemligt projekt gällande vår passion till djur.

 

Hur kan en normal dag i ditt liv se ut?

– Jag går upp vid 06-tiden för att gå ut med hundarna. Sedan är det frukost, hundarna ska ha mat och därefter får de gå på sin obligatoriska skogspromenad som de alltid tar två gånger per dag. Om jag inte åker iväg på arbete sätter jag mig på hemmakontoret och jobbar med planering, material, telefonmöten och produktioner. Vi har mycket aktiviteter som sker på hemmaplan vad det gäller arbete, inspelningar och olika projekt, så många kommer till oss. På senare delen av eftermiddagen är det mat igen för hundarna och den obligatoriska skogspromenaden. Kan hända att jag även har ridning på eftermiddagen. Kvällen följs av matlagning och att krypa upp i soffan fylld av hundar och se en film eller serie.

johanna lind bagge

Med maken Anders framför familjens vackra villa.

Har du några tips för hur man sysselsätter sig i dessa isoleringstider?

– Har man hus och hundar så finns det alltid mycket att göra. Nu finns också chansen till att ta tag i det där på hemmafronten som man kanske inte annars hinner. Sortera, städa och fixa alla utrymmen tar mycket tid. Nu är också det bra möjligheter till att unna sig lite egentid, kanske ta hand om sig lite extra och börja att träna om man inte redan gör det. För vår del så älskar vi spel i alla dess former och vi spelar olika spel varje kväll.

Hur tillbringar du sommaren?

– Vi älskar att vara hemma med hundarna och har skapat en oas för att kunna det. Så vår sommar kommer att vara hemma, pyssla och fixa med olika projekt. Somrarna tycker jag är underbara i Sverige och åker i så fall hellre iväg när höstmörkret faller in.


Namn: Johanna Lind Bagge
Ålder: 48 år
Familj: Maken Anders, sonen Daniel, fem hundar och en katt
Gör: Skönhetsentreprenör och influencer
Aktuell: Som ny bloggare på Femina.se

Läs Johannas blogg här!

Utvald läsning

Femina