Trendar: InredningMat och dryckResor

Julia upptäckte att hon hade över en miljard på kontot

22 jun, 2021 
AvMalin Ny
Vad skulle du göra om du upptäckte att du plötsligt hade över en miljard på kontot? Fråga amerikanska Julia Yonkowsi, 60 år.
Annons
Så lyckas du spara ihop till en halv miljon kronorBrand logo
Så lyckas du spara ihop till en halv miljon kronor

De flesta av oss har koll på hur vårt saldo ser ut när vi tittar på kvittot efter att ha tagit ut pengar från bankomaten, och förväntar oss inte att se en särskilt stor förändring. Men det var precis vad Julia Yonkowski gjorde när hon besökte en automat hemma i Florida, USA.

Efter att ha gjort ett vanligt uttag på cirka 150 kronor upptäckte hon nämligen att hon hade över en miljard kronor på kontot. Många skulle nog bli positivt överraskade av att se den summan, men i en intervju med WFLA berättar Julia att hon kände precis tvärtom.

– Åh herregud, jag blev livrädd. Jag vet att de flesta människor skulle ha trott att de vann på lotteriet men jag blev rädd och fortsatte:

– Jag har läst historier om människor som har tagit pengarna eller tagit ut pengarna, och sen har de blivit tvungna att betala tillbaka dem och jag skulle inte ha gjort det ändå eftersom det inte är mina pengar.

Annons

Blev bland de rikaste i USA

I och med summan på kontot blev hon den 615:e rikaste personen i USA, och hon har desperat försökt betala tillbaka pengarna sedan det att hon upptäckte summan på kontot. Eftersom det hände på helgen lyckades hon inte få tag på någon direkt på banken som kunde hjälpa henne.

– Jag kan inte få tag på någon. Jag fastnar i deras system och kan inte få tag på en riktig person.

Än så länge är det oklart hur den 60-åriga kvinna hade lyckats få in så mycket pengar på kontot, men hon vill mer än gärna att situationen ska kunna lösas så fort som möjligt.

Foto och källa: Ladbible

Annons