Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Kickstarta det nya året med ordning och reda – 20 snygga kalendrar för 2021

26 nov, 2020 
Kalender och almanacka 2021
Nytt år – nya möjligheter! 2021 är på ingång och vad är intre bättre än att börja året organiserat och strukturerat? Vi listar 20 snygga och användbara kalendrar och almanackor att starta det nya året med!
Annons

År 2021 står för dörren och vad passar väl inte bättre än att kickstarta året med ordning och reda? Unna sig själv eller ge bort en snygg kalender som hjälper till att hålla ordning på vardagen med allt vad den innebär.

Kalendrar och almanackor 2021:

Vi listar 20 snygga och användbara kalendrar och almanackor för 2021 att spana in i butik just nu. Allt från snygga kalendrar i läder, fina mönster, trendiga bullet journals, veckokalendrar med stickers, väggkalendrar och dem som du utformar helt själv!

Kalender för 2021 från Burde i mjukt, brunt konstläder med gummiband, veckouppslag med timindelning 08-17 och alla vänstersidor linjerade. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Snygga kalender för 2021 från Burde med veckouppslag och timindelning 08-18. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Mönstrad kalender för 2021 från Almanacksförlaget i en djungelinspirerande design. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Svart kalender och dagbok för 2021 med en dag per sida och timindelning 08-19, från Burde. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Kalender för 2021 från Burde med tryckt omslag av blommor i linnetextil med gummiband. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Bullet journal Burde är en blandning mellan en anteckningsbok och personlig kalender som tillåter användaren att utforma boken precis som man vill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Svart kalender för 2021 från Burde som du själv kan färgsätta hur du vill. Utrymme finns att skapa de listor du har nytta av för planering av din månad och din vecka. Konstläderomslag med slejf, två fickor för visitkort eller bankkort samt en större ficka. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kalender för 2021 från Paperstyle i beige nyans. I A5-format med inlaga vecka/notes, med veckouppslag på vänster sida och utrymme för anteckningar på den högra. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Grå kalender för 2021 från Burde med omslag i linnetextil. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Väggkalender för 2021 med en månad per blad och sex kolumner. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vecko-kalender från Design Letters där du kan skriva ner dina planer för veckan och få en överskådlig vy över alla händelser. Kalendern är kan användas år efter år då och det medföljande passande klistermärken. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Gör din egen fotokalender hos Önskefoto där du kan utforma din egen design och pryda den med egna bilder. Läs mer och gör din egen kalender här (reklamlänk).

Grön almanacka för 2021 i präglat konstläderomslag med flärp. Veckouppslag med timindelning 08-18, från Burde. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Rosa kalender från Burde med konstläderomslag med slejf, fyra fickor för visitkort eller bankkort samt en större ficka, pennhållare. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kalender från Burde där du själv kan färgsätta hur du vill. Utrymme finns att skapa de listor du har nytta av för planering av din månad och din vecka. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Väggkalender för 2021 från Burde med en månad per blad. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Rosa A5 kalender från Leuchtturm1917 med mjuk pärm för 2021. Kalendern har sju dagar på vänstra sidan och plats för anteckningar på den högra. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kalender i konstskinn med 18 månader från Almanacksförlaget. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

2021 The Future is Female är en väggkalender från Workman Calendars med citat från feministiska ikoner. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Klassisk svart kalender med veckouppslag, timindelning 08-17 och alla vänstersidor linjerade. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Annons