Trendar: InredningMat och dryckResor

15 Hollywoodkändisar vi inte kan fatta är tonårsföräldrar

07 dec, 2021 
AvNina Nyström
Katie Holmes
Tiden rusar – det känns som i går som vissa av de här kändisarna själva var unga, eller barnen föddes. Men nu är de tonåringar!
Annons
TV: 6 kändisar du aldrig skulle tro är tonårsföräldrarBrand logo
TV: 6 kändisar du aldrig skulle tro är tonårsföräldrar

Vissa kändisar väljer att hålla familjen utanför rampljuset, andra syns gärna tillsammans med sina barn. Men så utan att du tänker på att det var ett tag sedan du såg dem – så vips har de gulliga småttingarna plötsligt vuxit upp och blivit tonåringar!

Här är ett gäng exempel som åtminstone fick oss att gnugga våra ögon.

Jamie Lynn Spears

Ja, Britneys lillasyster är faktiskt förälder till en tonåring! Jamie, 30, har dottern Maddie, 13 tillsammans med exet Casey Aldridge.

Jennifer Garner och Ben Affleck

Jennifer Garner och Violet Affleck

Ex-paret har tre barn tillsammans – och äldsta dottern Violet är hela 16 år gammal. Och trots att pappa Ben nu är tillsammans med exflamman J. Lo, som han bröt upp med bara månader innan han blev ihop med Garner, så har Jen och Ben idag en fin relation.

Annons

Katie Holmes och Tom Cruise

Suri Cruise och Katie Holmes

Tro det eller ej, men Suri har faktiskt hunnit fylla 15 år! Dessvärre har hon haft mycket dålig kontakt med sin pappa under uppväxten och de två ska enligt de senaste uppgifterna tydligen varken träffats eller talat med varandra på över åtta år.

Nicole Richie och Joel Madden

Det tidiga 00-talets hetaste profil har dottern Harlow Winter, 13, tillsammans med Joel Madden, sångare i Good Charlotte. Själva delar de sällan bilder på barnen, men i den här bilden som Nicoles syster Sofia Richie lagt upp ser man hur lika mor och dotter är!

Heidi Klum

Heidi Klum har dottern Leni, nu 17 år, tillsammans med Formel 1-bossen Flavio Briatore, men han har inte varit särskilt närvarande under dotterns uppväxt. Istället är det Heidis exmake Seal som varit en fadersfigur för Leni och även adopterat henne. Leni följer i sin mammas fotspår och satsar nu på en modellkarriär.

Annons

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

Gwyneth och Coldplay-sångaren Chris Martins dotter, med det gulliga namnet Apple, är faktiskt hela 17 år nu!

Angelina Jolie och Brad Pitt

Angelina Jolie med barnen på premiär

I Angelinas stora familj är faktiskt hela fyra av barnen tonåringar – eller egentligen har Maddox till och med hunnit fylla 20 nu! Pax är 17 medan Zahara och Shiloh är 16 respektive 15 år gamla.

Courtney Cox och David Arquette

Vänner-stjärnan är mamma åt 17-åriga dottern Coco, som hon har tillsammans med exet, skådespelaren David Arquette.

Matthew McConaughey

Det känns inte som särskilt länge sedan som romansen mellan Matthew McConaughey och brasilianska modellen Camilla Alves uppdagades. Men, de är trebarnsföräldrar och äldsta sonen Levi är hela 13 år gammal.

Foto: TT

Inspirerat av: People Magazine

Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
Annons