Matt Bellamy och kate Hudson/Elle Evans
TV: 7 kändisar som dejtat kopior av sina ex
0:59

Efter reklamen: TV: 7 kändisar som dejtat kopior av sina ex

(0:59)

Slå på ljud

Kan du också se en röd tråd mellan vilken typ du brukar falla för? Du är i gott sällskap. Här är sju kändisar som valt en partner som påminner MYCKET om ett eller flera av sina ex.

Leonardo DiCaprio och Bar Refaeli/Toni Garrn

LEONARDO DICAPRIO OCH BAR REFAELI/TONI GARRN

Leonardo har förvisso dejtat en lång rad kända och okända kvinnor genom åren, men två som var är riktigt lika är israeliska modellen Bar Refaeli som han dejtade till och från mellan 2005 och 2011, och den tyska modellen Toni Garrn som han dejtade 2014. Kasta in exen Blake Lively och Gisele Bündchen i listan också så blir den röda tråden ännu tydigare…

Kändisar med likadana tatueringar som en vän eller partner

Ethan Hawke och Uma Thurman/Ryan Shawhuges

ETHAN HAWKE OCH UMA THURMAN/RYAN SHAWHUGES

Ethan Hawke och Uma Thurman var ett par mellan 1996 och 2003 och fick under den tiden två barn. Tyvärr gick äktenskapet i kras när Uma anklagade Ethan för att ha en affär med familjens barnflicka – som han också är gift med idag och dessutom är Umas lookalike. Tillsammans har de två barn.

Bruce Willis och Demi Moore/Emma Heming Willis

BRUCE WILLIS OCH DEMI MOORE/EMMA HEMING WILLIS

Bruce och Demi var ett av 90-talets hetaste par och har döttrarna Rumer och Tallulah ihop. Idag är de goda vänner och Bruce är sedan 2009 gift med brittiska modellen och skådespelerskan Emma Heming Willis, som ju inte är helt olik Demi? De har två barn ihop.

Quiz: Kändisar med dubbelgångare, ser du skillnaden?

Zac Efron och Vanessa Hudgens/Sami Miro

ZAC EFRON OCH VANESSA HUDGENS/SAMI MIRO

Förr i tiden dejtade Zac Efron som bekant High School Musical-kollegan Vanessa Hudgens i nästan fem år. Några år senare inledde han en relation med affärskvinnan Sami Miro, som hade många likheter med exet.

Ian Somerhalder och Nina Dobrev/Nikki Reed

IAN SOMERHALDER OCH NINA DOBREV/NIKKI REED

För sex år sedan gifte sig Ian Somerhalder med skådiskollegan Nikki Reed. Men innan dess, mellan 2011 och 2013 var han han ihop med Nina Dobrev – och den som kan sin vampyrologi vet att de två damerna inte bara har utseendet gemensamt. Nina och Ian spelade mot varandra i The Vampire Diaries medan Nikki Reed är känd för sin roll som Rosalie i Twilight.

Matt Bellamy och Kate Hudson/Elle Evans

MATT BELLAMY OCH KATE HUDSON/ELLE EVANS

Frontmannen i rockbandet Muse, Matt Bellamy var tidigare förlovad med skådisen Kate Hudson. Paret separerade i december 2014. Numera är han gift med modellen Elle Evans. Han ett barn var med båda blondinerna.

Adam Levine och Anne Vyalitsyna/Behati Prinsloo

ADAM LEVINE OCH ANNE VYALITSYNA/BEHATI PRINSLOO

Maroon 5:s sångare har tydligen en grej för långa blonda Victorias Secret-blondiner. 2014 gifte han sig med namibiska modellen Behati Prinsloo som han har två döttrar med. Innan dess var han ihop med ryska modellen Anne Vyalitsyna.

7 kändisar och deras dubbelgångare från förr

Foto: TT

Artikelinspiration: Msn

TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar
0:59

Efter reklamen: TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar

(0:59)

Slå på ljud