Trendar: InredningMat och dryckResor

Kändisar med likadana tatueringar som en vän eller partner

19 aug, 2020 
AvNina Nyström
Beyoncé och Jay-Z och matchande tatuering
Sugen på att skaffa en likadan tatuering som din kompis, syster eller kärlek? Här är 14 kändispar som skaffat matchande tatueringar – perfekt att inspireras av!
Annons

Att skaffa en tatuering som du delar med någon närstående, har blivit populärt. Och visst är det fint! Men det kan vara bra att tänka sig för noga och kanske gärna välja något litet och diskret. Tatueringar varar ju för evigt, vilket som bekant tyvärr inte alla förhållanden eller vänskaper gör.

Här är i alla fall ett gäng kändisar som slagit till på matchande gaddningar!

Beyoncé och Jay-Z

Bey och Jay-Z:s fingertatuering IV

Har båda IV, för siffran fyra, tatuerade på sina ringfingrar istället för en vigselring. Siffran fyra har nämligen en stark symbolik för paret: Beyoncé fyller år den 4 september, Jay-Z den 4 december. Paret gifte sig 4 april (4/4). De har släppt albumen 4 (Bey) och 4:44 (Jay-Z). Och – det finns även spekulationer om att dottern Blue Ivys namn är en lek med just de romerska siffrorna IV.

Annons

Chrissy Teigen och John Legend

Chrissy och John tatuering, text på arm

Ett av kändisvärldens gulligaste par har matchande namntatueringar: Chrissy har namnen: John, Luna, Miles och John har Chrissy, Luna, Miles på armen. Och nyligen gick paret ut med nyheten att de väntar en trea. Vi gissar att nästa barn får ett kort namn, annars blir det trångt uppe i armhålan på John…

Hillary Duff och Alanna Masterson

gullig spöktatuering

Hillary Duff och Walking Dead-skådisen Alanna Masterson har matchande gulliga spöktatueringar med texten “ride or die”.

Annons

Sagan om ringen-casten

gammal bild av gänget i Sagan om ringen, privat

Brödraskapet i Sagan om ringen skaffade alla en matchande tatueringar av ordet “nine” på alviska, som ett minne av det fleråriga arbetet med filmsuccéerna.

Joe Jonas och Sophie Turner

Joe och Sophie tatuering citat på handled

En text vars delar tillsammans bildar en helhet är ju en fin idé! Paret har förevigat sin kärlek till varandra genom det ikoniska Toy Story-citatet “To infinity & beyond” på handleden.

Annons

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Miley och Liam tatuering text på armen

Ex-paret skrev när det begav sig under sin kärlek med hjälp av ett citat från ex-president Theodore Roosevelt. Liam har första meningen, medan Miley har sista delen.

“If he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.”

Och ja, de levde efter sitt motto: De vågade. Men misslyckades.

Miley Cyrus och Elsa Pataky

Elsa Pataky och Miley Cyrus matchande vågtatuering

Miley har även en tatuering ihop med sin ex-svägerska Elsa Pataky (Chris Hemsworths fru). Vågorna tatuerades in under en tripp till mysiga australiensiska surfbyn Byron Bay.

Annons

Hailey Bieber och – ganska många

Kendall Jenner

Kendall och Hailey prick på fingret

Även Hailey Bieber har skaffat flera matchande tatueringar med nära och kära. Kendall Jenner och Hailey har båda varsin vit prick på fingret.

Ireland Baldwin

Hailey och Ireland Baldwins likadana tatuering

Och handen verkar vara ett favoritställe – Hailey och kusinen, modellen Ireland (dotter till Kim Basinger och Alec Baldwin) har båda namnet Baldwin tatuerat längs med ena långfingret.

Annons

Mari McKinney

Kailey och Maries tatuering

Tillsammans med bästisen Mari McKinney har stjärnan ordet “gente” tatuerat i midjan. Gente betyder människor på portugisiska och är en hyllning till Haileys portugisiska arv på mammans sida.

Cara Delevingne och – eh, ännu fler

Drottningen av matchande tatueringar är ändå Cara Delevingne, som har en hel radda kompis- och kärlekstatueringar.

Kaia Gerber

Kaia och Cara tatuering under foten

Tillsammans med nära vännen (och mer än så ryktas det) Kaia Gerber skaffade Cara nyligen matchande tatueringar under foten: “Solemate”. Lite kul ändå.

Annons

Alex DeLeon

Cara och Alex tatuering

Cara och musikern Alex DeLeon har matchande XII, romerska för 12, eftersom 12 är ett magiskt nummer enligt Delevingne.

Margot Robbie

Cara och Margot visar upp nya tatueringen på tån

Cara och skådiskollegan Margot Robbie tatuerade varandra med en smiley under tårna efter att inspelningarna av filmen Suicide Squad avslutats.

Juordan Dunn

Cara och Juordans tatuering

Hon har även dubbla D i midjan, för Delevingne och Dunn, som ett bevis på vänskapen med modellen Jourdan Dunn.

Annons

Ashley Benson

cara och ashleys tatuering

Och sist men inte minst har Cara ett A för Ashley (Benson, Caras ex) på revbenet, medan Ashley har initialerna CD på nästan samma ställe.

Foto: Skärmdumpar/Instagram

Källa: Elle

LÄS MER:

Annons