Trendar: InredningMat och dryckResor

10 kändisar som ska ha levt i öppna förhållanden

11 maj, 2021 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Will och Jada Pinkett Smith
I Hollywood är det inte helt ovanligt med otrohet och efterföljande separation. Vissa kommer runt det genom att välja ett mer tillåtande sätt att hålla kärleken vid liv. Här är tio kändisar som enligt flertalet källor ska ha levt i öppna förhållanden.
Annons
7 kändisar som ska ha levt i öppna förhållandenBrand logo
7 kändisar som ska ha levt i öppna förhållanden

Alla har vi olika ramar för vad som gör oss lyckliga i en relation. För vissa är sex utanför förhållandet helt otänkbart, medan andra menar att monogami och fysisk trohet inte är avgörande för att leva lyckliga tillsammans.

Här är 10 kändisar som enligt uppgift ska ha valt att ha ett öppet förhållande. Intressant är att notera är att (nästan) inget av paren lever tillsammans idag...

Brad Pitt och Angelina Jolie

BRAD PITT OCH ANGELINA JOLIE

Relationen krashade 2016, men innan dess sägs Brad Pitt och Angelina Jolie ha levt under fria former i sitt 13 år långa förhållande. Jolie har själv sagt till tyska magasinet Das Neue att hon tvivlar på att trohet är en nödvändighet i ett förhållande och att de var noga med att aldrig hindra varandra från saker de vill.

Annons

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

GWYNETH PALTROW OCH CHRIS MARTIN

Gwyneth Paltrow och Chris Martin ska ha haft öppna perioder under sitt 13-åriga äktenskap. ”Gwyneth brydde sig inte om Chris hade andra vid sidan. Hon har aldrig varit svartsjuk eller ägande. Hennes filosofi är att de båda är vuxna och gör sina egna val.” säger en källa till Access Hollywood. Paret skilde sig 2016.

Ashton Kutcher och Demi Moore

ASHTON KUTCHER OCH DEMI MOORE

Demi Moore och Ashton Kutcher ska ha haft ett öppet förhållande som funkade fint i flera år innan de gick skilda vägar 2013. ”Alla i Hollywood visste om deras deal” har källor sagt till Star Magazine.

Annons

Meghan Fox och Brian Austin Green

MEGHAN FOX OCH BRIAN AUSTIN GREEN

Efter ett nästan 16 år långt av- och på-förhållande är Meghan Fox och Brian Austin Green separerade sedan 2020. Enligt källor nära paret ska de ha haft ett ensidigt öppet förhållande, där Meghan Fox hade frihet att träffa andra män, men Brian Austin Green fick inte träffa andra kvinnor.

Will Smith och Jada Pinkett Smith

WILL SMITH OCH JADA PINKETT SMITH

Både Will och Jada har vid ett flertal tillfällen pratat om hur deras relation bygger på respekt och frihet, så länge de kan stå rakryggade för sina val. Ingen ska heller behöva höra något på omvägar. ”Om det skulle behövas, kan vi prata om saken. Om den andra inte säger att det är ok, så gör jag inte det – men snälla säg att det är ok” har Will Smith sagt i en intervju med Daily Mail.

Paret har varit tillsammans sedan 1995, men har det senaste året har de omgetts av allt starkare separationsrykten. Kanske var det Jadas bekräftade relation med August Alsina som blev droppen.

Även parets dotter Willow ska ha inspirerats av de fria tyglarna och har pratat öppet om sin syn på polygami.

Foto: TT

Källa: Elle, Elite Daily

Annons