Trendar: InredningMat och dryckResor

Kändisarnas bästa försök i vinglasutmaningen

01 sep, 2020 
AvNina Nyström
cameron diaz och dakota fanning i vinutmaning
Utmaningarna avlöser varandra på sociala medier, och en av de senaste i raden av challenges är en riktig förfestutmaning. Här är några av kändisarna som hoppat på utmaningen som går ut på att hålla ett vinglas med tänderna medan din kompis ska dricka.
Annons

Hänger man på TikTok har man sett det här snurra ett tag, men när Cameron Diaz gjorde debut på TikTok med just den här utmaningen, blev den viral även utanför appens publik.

Så går vinglasutmaningen till:

Utmaningen går ut på att två personer sitter ner och den ena sitter mellan benen på den andra, med ryggen mot. Den främre personen tar ett fullt vinglas i munnen, med glasets fot mellan tänderna. Bara det kan vara krångligt nog – men nu kommer nästa steg, som är ännu svårare. Luta dig tillbaka och försök assistera din kompis att dricka utan att spilla. Minsta miss – så kan det bli blött på såväl kläderna, som i näsan och ögonen… Och vin i ögonen och näsan lär ju vara sådär skönt.

Självklart kan man ha valfri dricka i glaset, men rödvin rekommenderas nog inte, om man inte älskar att tvätta svåra fläckar.

Cameron Diaz antog utmaningen tillsammans med kompisen Katherine Power – och lyckades faktiskt dricka nästan hela glaset utan att spilla! Inte helt oväntat passade hon på att välja just sitt och Powers egna, nylanserade vinmärke, Avaline.

Annons

Och eftersom duon lyckades så anmärkningsvärt bra, var andra kändisar snabba på att testa, även de.

Kändisar som antog Cameron Diaz vinutmaning

molly sims och cameron diaz i vinutmaning
Molly Sims (t.v) vs Cameron Diaz (t.h) i vinutmaningen!

Molly Sims

Molly Sims och hennes kompis lyckades få ner ett par klunkar innan de gav upp.

Elle Fanning och Dakota Fanning

Elle och Dakota Fanning
Systrarna Fanning klarade utmaningen.

Systrarna var nära ett haveri då Dakota höll på att tappa glaset, men hon lyckades precis dricka upp och det blev succé även för dem.

Foto: TikTok

Källa: UsMagazine

LÄS MER:

Annons