1. Guldigt armband

Detta roséguldiga armband från Swarowski, är allt min handled önskar sig. Fint, enkelt, men inte tråkigt och funkar såväl till fest som vardag. Kombinera med flera armband på handleden för härligare känsla. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

 

2. Kängor

Sedan mina gamla Dr Martens blev stulna så har jag längtat efter ett par nya. De här är – enligt mig – de perfekta stövlarna som funkar i snö, slask och sol!

 

3. Bok

Om jag ska rekommendera er att läsa EN bok i år, eller nästa år, så är det ”Ett litet liv”, av Hanya Yanagihara, som handlar om vänskapen mellan fyra killar genom åren. Vill ni läsa en bok där ni kommer leva in er i karaktärernas liv helt och hållet, gråta och skratta (men mest gråta) så är det här boken för dig. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

 

4. Rött läppstift

Jag älskar röda läppstift och har varit ute efter den perfekta röda nyansen hur länge som helst, men har också insett att det finns FLERA perfekta röda nyanser som funkar vid olika tillfällen bara. Lancômes läppstift är lena och torkar inte ut, samtidigt som de håller sig matta hela dagen. Denna i nyans Tapis Rouge. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

 

5. Kappa

En underbar, härlig ullkappa från Ganni, med ett brett skärp i midjan i en grön nyans som känns perfekt denna höst och vinter. JAG VILL HA! Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: