Trendar: InredningMat och dryckResor

Kenza Zouitens nya barnbesked – efter gravidkampen

27 nov, 2019 
AvMalin Karlberg
kenza zouiten
Efter sin svåra gravidkamp och tuffa förlossning var Kenza Zouiten Subosic osäker på om om hon ville skaffa fler barn.
Nu har hon ångrat sig och berättar att hon vill skaffa ett syskon till sonen Nikola.
– Men det är ju ingen självklarhet att det går, säger hon till Mama.
Annons

I början av året gick influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, ut med att hon, efter flera år av försök, äntligen lyckats bli gravid tillsammans med maken Aleksandar Subosic, 34.

Kenza har vid flera tillfällen varit öppen om sin tuffa gravidkamp, där hon var tvungen att gå igenom två IVF-behandlingar – och när hon precis skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev hon gravid på naturlig väg.

Den 16 juni kom äntligen den efterlängtade sonen Nikola, som redan fått stor uppmärksamhet på Kenzas sociala medier.

I en ny intervju med Mama berättar Kenza att hon älskade att vara gravid, trots att hon under sju veckor kräktes dagligen.

– Första gången jag spydde blev jag så glad, Aleks och jag gjorde high five, haha. Jag var bara så fruktansvärt tacksam över att vara gravid, säger hon till tidningen.

Vägrade fler barn efter svåra förlossningen

Två veckor efter Nikolas födsel uppdaterade Kenza sina sociala medier och berättade om förlossningen. Och det visade sig att det inte hade varit det lättaste. Krystningsvärkarna höll på i två timmar och det blev en utdragen kamp och Kenza drabbades av panik.

– ”Jag vet inte vad jag ska göra, varför är det ingen som hjälper mig? Ser ni inte att jag håller på att dö?”. Det var sådana tankar i mitt huvud hela tiden, berättade hon i podden Kenza & Dani – När livet händer.

Annons