laila bagge

Det är fem år sedan som Laila Bagge, 47, och ex-maken Niclas Wahlgren, 54, gick ut med att de skulle skilja sig och att äktenskapet var över.

Ex-paret hittade varandra under deras deltagande i tv-programmet Let’s Dance 2009, och de blev därefter ett par. Innan de gick skilda vägar fick de sonen Kit Wahlgren, 8, tillsammans.

I programmet Lailaland så har tittarna möjlighet att följa Laila Bagge, sambon Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16, som Laila har från en tidigare relation.

Laila Bagge med sambon Korosh Kananian

Laila Bagge med sambon Korosh Kananian. FOTO: Olle Sporrong/TT

Varannan vecka med Kit

En familjemedlem som inte syns i programmet är sonen Kit, vilket är ett medvetet val av föräldrarna.

Laila och Niclas lever ett vanligt varannan vecka-liv med Kit och för det mesta går det bra. Men på sin blogg berättar Laila Bagge nu att Kit kommit in i en ”lite mammigare” fas.

”Den senaste tiden har Kit ringt mig och varit ledsen och saknat mig”, skriver Laila på bloggen och fortsätter:

”Det vi då har gjort är att om det inte räckt med att prata i telefon en stund då har jag hämtat Kit och låtit honom sova en extra natt hos mig fastän det är pappavecka eller att vi myser några timmar tillsammans”.

”Han ringde och grät”

Laila menar att det säkerligen finns folk som anser att det som hon och Niclas kommit överens om är dåligt, men att det är inget som hon lyssnar på.

”Det finns säkert de som tycker att detta är fel eller att detta inte är bra. Men sådant lyssnar jag inte på, för om man känner sitt barn väl, sätter sina egna känslor åt sidan så känner man för det mesta vad som är det rätta för just ditt barn i den specifika situationen.”

”Idag visade det sig att det var en lite jobbig dag för Kit. Han ringde och grät och sa att han saknade mig och ville vara med mig”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Vi bestämde då att jag skulle hämta honom från skolan och göra nåt tillsammans”.

Dagen slutade med att Laila, Kit och två kompisar till honom gick på bio efter skolan och hade en kanonstund. Killarna hade haft kul och älskat filmen!

Niclas Wahlgren med Kit på premiär av ”Bamse och Häxans Dotter”, 2016. FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/TT

Mest läst