Trendar: InredningMat och dryckResor

6 saker lyckliga par gör på semestern

30 apr, 2021 
AvVeronica Henriksson
Derek och Meredith badar
Snart är det semester och massor av tid att spendera med din älskling! Här är listan på aktiviteter lyckliga par gör tillsammans under ledigheten.
Annons
5 viktiga egenskaper du vill att din partner ska haBrand logo
5 viktiga egenskaper du vill att din partner ska ha

Snart väntas en efterlängtad semester och efter ett år där inget varit sig likt (och förhållandet har prövats – ordentligt), är ledigheten mer behövlig än någonsin. Även i år håller vi semestern inom Sverige gränser – men det behöver inte betyda mindre romantik för det! Här är sex saker lyckliga par gör på semestern.

Ger tid för varandra…

En helkväll med kortspel och vin på balkongen, en extra god middag som lagas tillsammans eller bara mys i badkaret... Semestern behöver inte betyda äventyr utanför hemmet för att klassas som ledighet. Oftast är det också dessa stunder som leder till mycket skratt och djupa konversationer. Det är tiden med varandra som räknas och under semestern finns extra mycket tid att spendera!

Derek och Meredith badar
Foto: Skärmdump Grey's Anatomy

… men också utrymme att göra annat!

Det är viktigt att ge varandra utrymme för annat. Vill den ena partnern träffa vänner är det viktigt att hen får göra det. Att träffa vänner är ett sätt att samla energi – och dessutom ett bra sätt att sakna varandra!

Annons
Tre vänner fikar

Spenderar många timmar i naturen

Att ta bilen och åka till en park eller naturreservat ni aldrig tidigare besökt är ett mysigt sätt att uppleva nya saker tillsammans! Hand i hand längst stranden eller i skogen med en ryggsäck fylld med fika … Det behöver inte vara mer avancerat än så!

Par tillsammans i naturen

Upplever nya saker

Semestern är ett perfekt tillfälle att bocka av de saker ni velat testa tillsammans. Det kan vara en staycation på ett hotell eller ett besök på restaurangen ni länge velat testa. Att uppleva saker tillsammans hjälper till att hålla relationen vid liv!

Annons

Drömmer sig bort

Bara för att utlandssemestern blev inställd behöver det inte betyda att det inte är möjligt att uppleva ett annat land! Att kolla igenom gamla bilder eller skapa fotoalbum från tidigare resor är ett utmärkt tillfälle att blicka tillbaka på allt fint ni fått uppleva tillsammans. Det skapar också lite pirr i magen!

En man och en kvinna kollar i fotoalbum

Tar sig an ett projekt – tillsammans

Alla har vi en lista med saker som måste fixas i hemmet. Att pricka av punkterna tillsammans med sin partner gör allt lite roligare. Höj musiken, ta på er traskläderna och ta fram skurvdragaren. Team work makes the dream work.

Kvinna på en mans axlar som målar om väggen

Foto: TT

Annons