Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning
0:59

Efter reklamen: Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning

(0:59)

Slå på ljud

När kanadensiska småbarnsmamman Dawn bjöd in 22 barn till sonens sexårskalas trodde hon att någon skulle komma, men det slutade med att sonen fick leka helt själv, skriver DailyMail.

Mamman, som förståeligt nog blev helt förkrossad, lade upp en video på sitt TikTok-konto (@dawners86) där hon skrev att restriktionerna för covid-19 nyligen hade lyfts i hennes område och att det då inte heller fanns någon ursäkt till att ingen av de 22 inbjudna barnen inte kom till tillställningen. Dessutom hade hon bjudit in barnen till ett utomhuskalas, bara för att vara på den säkra sidan.

Hannah blev spottad efter på gatan för sitt utseende – nu är hon modell

Ingen kom på kalaset

I klippet, som har fått över två miljoner visningar, säger hon:

– Så vi sitter i parken för att fira JJs födelsedag, vi har allt klart, hans kalas startade för en halvtimme sedan. Men det var bokstavligen talat noll personer som dök upp till hans födelsedag. Min stackars lilla pojke.

I klippet ses sonen leka helt ensam medan mamman satt vid ett bord som var fyllt med muffins, dryck och dekorationer. Hon fortsätter:

– Av 22 inbjudna kom ingen. Jag vet att det är pandemi, men det är en park och vi har precis öppnat upp restriktionerna i min provins. Förlåt för att mitt klipp är lite skakigt, men jag är bara så upprörd för min lilla pojke. Han förtjänar bättre. Han är fantastisk."

Erbjöd presenter

Den förkrossade mamman fick snabbt stöd från upprörda tittare som kommenterade.

"Snälla säg att du har sagt till honom att du hade sagt fel datum".

En annan användare skrev:

"Exakt samma sak hände på min sons åttaårskalas. Jag är så ledsen för er skull. Jag ljög för honom och sa att jag inte hade satt frimärken på inbjudningarna."

Mammans reaktion när sonen slog sin mobbare

Det var även flera som erbjöd att skicka presenter till sonen, men mamman tackade vänligt men bestämt nej och sa att pojken helst hade velat fira födelsedagen med kompisar.

– Jag uppskattar alla kommentarer jag har fått om att köpa presenter till JJ. Men JJ behöver inte fler leksaker så han har bett er att skicka presenter till närmaste barnsjukhus. Han har leksaker. Han ville bara leka med sina kompisar. Så tack för alla erbjudanden men snälla, skicka inga presenter."

Som tur var fick det hela ett någorlunda lyckligt slut då flera familjemedlemmar och vänner till slut dök upp med presenter.

Mest läst