marie serneholt berättar om förlossningen

Det var natten till i lördags som Marie Serneholt och hennes sambo Fredric Palmqvist blev föräldrar till två små tvillingpojkar. Marie delade först med sig av den glada nyheten på Instagram.

Mitt liv är nu fulländat”, skrev Marie i bildtexten till en bild på de nyfödda små bebisarna.

Igår fick Marie och tvillingpojkarna lämna sjukhuset för första gången, och på sin blogg tackar hon hjärtligt för alla gratulationer och passar på att berätta att både hon och barnen mår bra.

”Vilka dagar det har varit! Det går inte att beskriva. Så magiskt och omvälvande på samma gång. Helt overkligt”, skriver hon.

Förutom den lilla detaljen att en nybliven förälder inte får särskilt mycket sömn – framför allt inte när man har två små nyfödda att ta hand om.

Det har väl blivit totalt 10 timmars sömn sedan de kom haha”, skriver Marie och påpekar att pojkarna sällan är lugna, tysta och nöjda samtidigt.

Men hon passar också på att berätta om förlossningen, och hon skriver att den inte kunde ha blivit bättre än vad den var. I fredags blev hon igångsatt på Södersjukhuset i Stockholm.

”Ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat önska mig en bättre förlossning. Givetvis är en förlossning alltid en förlossning, men herregud så tacksam jag är att allt gick så otroligt bra”, skriver Marie Serneholt på sin blogg och fortsätter:

Det blev en naturlig förlossning och det kunde som sagt inte gått bättre. Det var två starka killar med normal födelsevikt som föddes med exakt tio minuters mellanrum natten till i lördags (alltså 15/9) när jag var i vecka 38+0.

Marie beskriver hur ”mammahjärtat svämmar över” av kärlek till de två sönerna.

”Vilken total lycka att äntligen få hålla dem båda i famnen”, skriver hon.

Läs även:

Marie Serneholts babylycka – har blivit mamma till tvillingpojkar

Marie Serneholt är gravid – med tvillingar!

Foto: IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: