Du kan själv kombinera med till exempel olika smycken. Vi rekommenderar ett kortare halsband som inte går över draperingen på klänningen.

Detta klassiska set, från svenska VJ since 1890 och designat av Magdalena Graaf speciellt för vår shop, är tidlöst snyggt. Halsbandet är kort nog för att inte täcka draperingen och de matchande örhängena ringar in ditt ansikte för att skapa en fulländad look.

Även detta set är exklusivt framtaget för oss av Magdalena Graaf och VJ since 1890. Här kombineras vita stenar med silver för att ge en klassisk stil. Oavsett vem som bär halsbandet och örhängena tillsammans med den draperade klänningen så blir det en fantastisk outfit.

Även sjalar lyfter klänningen.

Det diskreta mönstret och fina fallet på dessa sjalar passar väl både till en klänning och ett par jeans. Den perfekta tillgången i garderoben med andra ord!

Denna annorlunda sjal från danska Beck Söndergaard kommer bli din bästa vän varje gång du behöver komplettera din outfit. Beck Söndergaard är kända för den höga kvaliteten på sina accessoarer så denna sjal kommer vara med dig länge.

Läs också: Den perfekta studentpresenten