Trendar: InredningMat och dryckResor

Michelle Obama kommer till Sverige – här kan du se henne!

11 dec, 2018 
AvIda Gustafsson
Michelle Obama har fått ta hjälp av IVF för att få barn
USA:s förra första dam är ute på bokturné för sin självbiografi "Min historia" och gör flera nedslag i Europa. Ett av stoppen blir i Stockholm – då släpps biljetterna.
Annons

Michelle Obamas bok ”Min Historia” som släpptes tidigare i höstas blev genast omskriven och hyllad. Mycket beroende på att hon berättar just sin historia, hur hon som den första afroamerikanska kvinnan från  blev USA:s första dam.

Michelle har sedan dess varit på bokturné i 10 städer och nu är det alltså klart att turnén fortsätter med 20 stopp, med flera föreställningar i USA och Europa och ett stopp i Sverige. Den 10 april 2019 når turnén Stockholm och Globen.

Besökarna under föreställningen kommer att få hära Michelle Obama berätta om de val och händelser, privata som offentliga, som format henne. Från barndomen i Chicago till studieåren, karriären som jurist, som mamma och rollen som USA:s första dam. Michelle Obama som var USA:s första dam med afroamerikansk bakgrund bidrog till att skapa en inkluderande atmosfär i Vita Huset och etablerade sig själv som en stark förespråkare för flickor och kvinnor i USA och resten av världen.

Annons

– Jag kan inte vara gladare över att besöka fler städer runt om i landet och i världen Jag har blivit så ödmjuk inför responsen på turnén hittills och det överväldigande intresset som vi har fått från så många samhällen som vi inte haft möjlighet att besöka i år. Det är därför som jag är så glad att vi lyckats expandera våra konversationer med dessa nya platserna och bredare publik. Jag kan inte bärga mig att fortsätta de diskussioner som varit så meningsfulla för mig och, hoppas jag, för så många fler, säger Michelle Obama i ett pressmeddelande.

Boken ”Min Historia” släpptes den 13 november och var redan då översatt till 31 olika språk. Sedan boken släpptes klev den upp på förstaplatsen på New York Times Bestseller-lista och boken har sålt i över 3 miljoner exemplar – bara i USA och Kanada. Boken är också en bestseller i 11 andra länder runt om i världen. Boken finns även som ljudbok, den engelska versionen är inläst av Michelle Obama själv.

Annons

Biljetter till föreställningen i Globen den 10 april går att köpa via Live Nation den 14 december klockan 09.00. I enlighet med Michelles egna önskemål kommer en kvot av biljetterna att skänkas till olika organisationer såsom välgörenhetsorganisationer och skolor.

Läs även:

 

Annons