Trendar: InredningMat och dryckResor

Mila Kunis: "Därför får våra barn inga julklappar i år"

09 okt, 2017 
AvMalin Karlberg
Julklappshetsen börjar tidigt – ofta innan barnen ens hunnit fylla ett år. Det vill skådespelerskan Mila Kunis sätta stopp för.
Annons

Julen börjar närma sig, men en som inte känner sig stressad över julklappsshoppingen är skådespelerskan Mila Kunis, mamma till dottern Wyatt, 3 år, och sonen Dimitri, som fyller 1 år i november. Hon och maken Ashton Kutcher har nämligen bestämt sig för att inte köpa några julklappar till sina barn i år – och de sätter dessutom ner foten gentemot mor- och farföräldrarna, som tidigare skämt bort barnen med ett överflöd av klappar.

– Vår tradition är att inte köpa några julklappar till barnen, säger Mila till Entertainment Tonight.

Anledningen, berättar hon, är att barnen är för små för att verkligen uppskatta innehållet i presenterna. Det hela urartar istället till en hets kring klappöppnandet, där mängden klappar blir viktigare än tanken bakom gåvan.

– Förra året när vi firade jul var Wyatt två år och det blev för mycket. Vi gav henne ingenting – det var mor- och farföräldrarna. Barnet uppskattar inte längre en present. De vet inte ens vad de önskar sig, de förväntar sig bara att få grejer, säger hon.

I år har Mila och Ashton därför instiftat en ny regel för mor- och farföräldrarna: max ett paket per barn.

– Vi ber er – om ni måste ge henne något, välj ut en present. Annars tar vi gärna en välgörenhetsgåva till barnsjukhuset, en djurorganisation eller vad ni vill. Det är vår nya tradition, säger hon.

Källa: ETonline.com
Foto IBL

Annons