Julen börjar närma sig, men en som inte känner sig stressad över julklappsshoppingen är skådespelerskan Mila Kunis, mamma till dottern Wyatt, 3 år, och sonen Dimitri, som fyller 1 år i november. Hon och maken Ashton Kutcher har nämligen bestämt sig för att inte köpa några julklappar till sina barn i år – och de sätter dessutom ner foten gentemot mor- och farföräldrarna, som tidigare skämt bort barnen med ett överflöd av klappar.

– Vår tradition är att inte köpa några julklappar till barnen, säger Mila till Entertainment Tonight.

Anledningen, berättar hon, är att barnen är för små för att verkligen uppskatta innehållet i presenterna. Det hela urartar istället till en hets kring klappöppnandet, där mängden klappar blir viktigare än tanken bakom gåvan.

– Förra året när vi firade jul var Wyatt två år och det blev för mycket. Vi gav henne ingenting – det var mor- och farföräldrarna. Barnet uppskattar inte längre en present. De vet inte ens vad de önskar sig, de förväntar sig bara att få grejer, säger hon.

I år har Mila och Ashton därför instiftat en ny regel för mor- och farföräldrarna: max ett paket per barn.

– Vi ber er – om ni måste ge henne något, välj ut en present. Annars tar vi gärna en välgörenhetsgåva till barnsjukhuset, en djurorganisation eller vad ni vill. Det är vår nya tradition, säger hon.

Källa: ETonline.com
Foto IBL

Läs även: Claudia Galli kritiseras för beslutet om barnen – nu ryter hon ifrån