Det var lördagen den 19 maj 2018 som prins Harry och Meghan Markle gifte sig i slottet Windsor i London. Sammanlagt deltog ungefär 600 gäster från hela världen på ceremonin, däribland tv-personligheten Oprah Winfrey, Victoria och David Beckham och Elton John.

Förutom det hade tusentals bröllopsfirare från hela världen samlats på filtar utanför slottet för att få en skymt av prinsparet och gästerna som anlände.

Privata bilder från bröllopet visas på Instagram

Nu har prins Harry och Meghan Markle firat ett år som gifta, och dagen till ära delade paret med sig av nya bilder från bröllopet.

Det var på Harry och Meghans gemensamma Instagramkonto som de publicerade ett bildmontage som aldrig tidigare visats för allmänheten. På bilderna går det bland annat att se prins Harry och prins William precis före bröllopsceremonin, Meghan Markle och hennes mamma Doria Ragland, samt en bild på prinsparet tillsammans med sina brudtärnor.

Till bildmontaget spelas This Little Light of Mine, samma låt som spelades på parets bröllop. Inlägget avslutas med en hälsning från Meghan och Harry själva:

”Tack för all kärlek och allt stöd från så många av er runt om i världen. Var och en har bidragit till att göra den här dagen ännu mer meningsfull”.

I skrivandets stund har den privata videon visats närmare 6,5 miljoner gånger.

Foto: TT

Läs mer:

Bra på sociala medier? Då kan du börja jobba för drottning Elizabeth

Meghan Markle och prins Harry har blivit föräldrar!

Så stylar du håret som Meghan Markle – experternas tips

Experten: Därför väljer Meghan Markle mörkblå kläder