skäggbelysning
1:28

Efter reklamen: 6 enkla hacks för att maxa julstämningen hemma

(1:28)

Slå på ljud

Vem vill inte sprida lite ljus i decembermörkret med skäggbelysning? De färgglada skägglamporna från Beard Light gör verkligen jobbet åt dig.

Precis som vilket high end-julpynt som helst kan du välja vilken färg ljusslingan ska ha och du kan också välja mellan stilla och blinkande ljus.

skäggbelysning

 

Amerikanska sajten firebox har recenserat Beard Lights och den del av personalen som har skägg är mycket nöjda. Den lilla ljusslingan är tunn och smälter in fint i skägget och de clips man använder för att fästa den gör inte ont, menar de. De uppmanar dock användaren att låta bli produkten om skägget är blött eller det är väldigt fuktigt utomhus. Samma försiktighetsprincip bör gälla om ljusslingan bärs under fest, eftersom en spilld drink kan få lite mer spännande konsekvenser än vanligt.

I förpackningen ingår ljusslinga, batterier och clips. Ansiktsbehåringen får du dock stå för själv.

Skägglampor – fin julbelysning till skägget!

Produkten är så populär att den sålt slut i stora delar av USA. Den har tidigare funnits att köpa på fyndiq, men där den är slutsåld i skrivande stund. Den finns dock kvar i lager på amazon och kostar cirka 150 kronor. Shoppar du från utlandet får du dock räkna med en fraktkostnad!

Läs mer

Hon är årets julvärd i SVT

13 lyxiga adventskalendrar med något ätbart bakom luckorna

Nu är den här – mousserande glögg på flaska