Trendar: InredningMat och dryckResor

Nu kommer chips med smak av smör och havssalt

12 aug, 2020 
AvNina Nyström
smör- och havssaltschips
När du trodde chipshyllan var fulländad – nu lanserar OLW räfflade chips med smak av smör och havssalt! Men det gäller att vara snabb.
Annons

Chipsföretagen fortsätter att leverera nya smakupplevelser som toppar varandra. De senaste åren har till exempel förfestälskaren sett sina knaprigaste och flottigaste drömmar gå i uppfyllelse av chips med smak av såväl prosecco som mojito, och för inte så länge sedan landade välfriterade gårdschips med smak av gin i hyllorna.

För den modiga lanserade Estrella nyss brännheta chips med 18-årsgräns på grund av att de är så pass kryddiga. Och det är bara ett urval av alla smarriga nyheter den senaste tiden.

God sak för en god sak

Och nu kan du njuta av OLW:s nyhet Smör och havssalt – två av väldens bästa smakhöjare i kombination kan ju bara inte gå fel? Förutom att glädja alla chipsälskare, är chipsen också ett nytt samarbete ihop med Maskrosbarn, en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk.

– Genom att låta Maskrosbarns viktiga budskap pryda våra påsar hoppas vi att fler ska få upp ögonen för organisationen och det viktiga arbete Maskrosbarn gör för barn och ungdomar. Fredagsmys handlar om så mycket mer än att äta chips. Det handlar om en stund där vi kan mötas och bara vara, där alla barn har rätt att få känna trygghet och gemenskap, har man tidigare sagt från OLW.

Annons

Smaken är dock bara på tillfälligt besök så passa på medan du kan! Estrella har redan testat smakkombinationen tidigare, då den var på tillfälligt besök även hos dem för några år sedan. Och eftersom vurmen för smör och salt inte direkt svalnat sedan dess tror vi på succé!

Gör ett chipstest!

Svårt att veta vilken smak du ska satsa på och som är allra godast? Varför inte satsa på ett chipstest nästa gång det vankas partaj eller filmkväll? Här hittar du en proffsig guide som gör chipssmakandet till en upplevelse utöver det vanliga – där man betygsätter allt ifrån doft till textur.

Vi är ganska säkra på att Smör och havssalt skulle kamma hem höga betyg i testet – vi kommer i alla fall prova snarast!

Du hittar den nya smaken i utvalda butiker från och med nu. Samtidigt lanseras även smaken Ost, tomat och lök.

Foto: OLW

LÄS MER:

Annons