Trendar: InredningMat och dryckResor

Nybörjarguide: 5 lustleksaker att börja med

02 apr, 2018 
AvFemina
Att få orgasm är härligt och bra för hälsan! Har du ingen partner? Misströsta inte – hälften av svenskarna har redan hittat lösningen i lustleksaker! Här är fem stycken, speciellt lämpade för nybörjaren!
Annons

Orgasm, att nå sexuellt klimax, leder ofta till en fantastisk urladdningskänsla. Mängder av ämnen utsöndras i kroppen, bland annat oxytocin som har en lugnande effekt och är anledningen till att många somnar så snabbt efteråt.

Men den sexuella klimaxen har fler fördelar än så! Bland annat minskar du risken att bli förkyld eftersom kroppen frigör mer immunglobulin A, en antikropp som framför allt finns i människans slemhinneförvar. Orgasmerna kommer även att hjälpa dig att uppleva mindre stress och kan till och med få dig att se yngre ut, enligt Allas.se.

Hälften äger en sexleksak

Och vem har sagt att man behöver ha en partner för att njuta av lustfyllt sex? Tolv procent av svenskarna onanerar flera gånger i veckan, visar en undersökning som RFSU har gjort. Enligt undersökningen äger ungefär hälften av alla personer i Norden mellan 20 och 45 år en sexleksak.

Här har vi samlat några populära sexleksaker som är perfekta för nybörjaren. Beställ dem direkt i vår shop – vi har snabba leveranser och ditt paket kommer i en diskret förpackning.

Annons

5 sköna sexleksaker som ger dig njutning

1) Klittra of Sweden – vibrator

Klittra of Sweden är en vibrator som till sin utformning påminner om en roll-on-deodorant som fylls med glidmedel. När du rullar den över klitoris vibrerar den och känslan är fantastisk skön. En populär nybörjarleksak som smälter in diskret hemma i badrumsskåpet eller på nattduksbordet.

Annons

2) Sofia dildo

Den mjuka dildon Sofia från Belladot är vibrerande, mjuk och böjbar och har en silkeslen och matt yta. Dildon är vattentät vilket gör att den är perfekt att ta med sig i duschen. Sofia Dildo mäter tre centimeter i diameter och är 15 centimeter lång, vilket gör den till en riktig nybörjarfavorit.

Annons

3) Silikonbaserat glidmedel

Att investera i ett högkvalitativt silikonbaserat glidmedel är värt varenda krona – en bra nybörjarvariant är Belladots luktfria och skonsamma storsäljare. Det är omöjligt att misslyckas med glidmedel och som nybörjare kommer du få upp ögonen att få förhöjd känsla, både på egen hand och tillsammans med din partner.

Annons

4) Knipkulor

Knipkulor förenar nytta med nöje och borde finnas i varje kvinnas byrålåda! Knipkulorna tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten samtidigt som de ger extra stimulans när de sätts i rörelse tack vare en liten lös tyngd inuti.

Annons

5) Klitorisvibrator

En liten, men kraftfull, klitorisvibrator som är lätt att styra genom ett enkelt knapptryck. Den här modellen från Belladot är slät, silkesren och har en matt yta. Diameter: 3 centimeter, längd: 7,5 centimeter.

Annons