Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Årets lyxigaste påskägg för vuxna – påskpresenterna vi drömmer om

09 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
lyxiga påskägg
Strunta i de klassiska godisäggen i år och satsa på extravagant vardagslyx! För ibland ska det vara roligt att vara vuxen.
Annons

Dragéägg i regnbågens alla färger är ett säkert inslag i påskäggen, men är de så himla goda egentligen? Ge dem till barnen och satsa på något lyxigt åt dig själv.
För det är du värd!
Om du vill att påskharen kommer med något annat än mataffärens påskgodis är det hög tid att börja planera och beställa hem från nätet.

Lyxiga påskägg att köpa online

Det finns otroligt många härliga påskägg att satsa på i stället om du vill unna dig själv – eller en vän – lite vardagslyx i påsk.

Babor påskägg

Babors påskägg-kalender med skönhetsprodukter är en uppskattad gåva, fylld med fuktboostande ampuller som ger huden lyster – och redo att möta våren, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
påskägg newport

Doftljus från Newport i form av ett handmålat porslinsägg med 18 k guld och strass på toppen. Ljuset har en ljuvlig doft som bjuder sinnena på en resa, finns att köpa här. (reklamlänk)

lakrids by bülow påskägg

Påskägg fylld med krispig lakrits och karamellchoklad från Lakrids by Bülow, finns att köpa här. (reklamlänk)

rituals of sakura

Spakit från Rituals är en härlig present. Det rosa ägget innehåller produkter från Rituals of Sakura-serien som doftar underbart gott, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
Legacy Georg Jensen

Ibland kan det vara själva ägget som är presenten, konfektskål med lock i förkromat zink, från Georg Jensen är ett rasande elegant påskägg – fyll med dina egna favoriter! Finns att köpa här. (reklamlänk)

Baileys chokladägg

Påskägg i vit choklad med frystorkade jordgubbar och chokladpraliner med Baileysfyllning, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
lookfantastic påskägg

Lyxigt beautyägg från Lookfantastic med ljuvliga skönhetsprodukter för hud och hår, finns att köpa här. (reklamlänk)

Läs mer:

Så enkelt rengör du dina smyckenBrand logo
Så enkelt rengör du dina smycken
Annons