Trendar: InredningMat och dryckResor

Påskpresenter: Fina saker att lägga i ägget – som INTE är godis

15 feb, 2018 
AvFemina
I år vill vi se smycken, parfym och saker vi har praktisk nytta av i påskägget! Allt som glimmar är inte guld, men dessa presenter, perfekta för påskäggen, får garanterat mottagaren att skina av lycka – också bokstavligt talat!
Annons

Att färglägga ägg har människor gjort sedan urminnes tider. Man har funnit över 60 000 år gamla färglagda strutsägg  i Afrika, men för den kristna traditionen med påskägg får man flytta fram tiden till runt år 300. Då färglades ägg med röd färg för att symbolisera Kristus blod. I dag färglägger vi ägg till påsk, men det vi främst associerar med påskägg är de pappägg med överraskningar som påskharen lämnat till barnen.

I påskäggen lägger man traditionellt godis och sötsaker, men i en tid där vi känner till nackdelarna med socker blir det allt vanligare att fylla ägget med annat än just godis. Här är tips på fina saker vi gärna ser i påskäggen i år!

8 fina påskpresenter som inte kostar skjortan

Detta vackra halsband från svenska Bisou med måne och stjärna levereras i en lyxig sammetsask – perfekt att lägga i påskägget! Guldpläteringen och mönstren lyfter vilken outfit som helst.

Annons

Lyxig Eau de Parfum i ett exklusivt svart och silverfärgat parfymfodral – Vem vill inte öppna påskägget och se det? Denna flaska är anpassad för hand- eller resväskan och ger en klar, ren och fräsch doft.

Annons

Accessoarer som passar en riktig stjärna! Örhängena, från svenska Bisou, levereras i en lyxig ask klädd i sammet – perfekt att lägga i påskägget.

Denna amulett – med underbart lyxig champagnedoft – ska ligga framme och sprida en exklusiv känsla i hela hemmet. Levereras i en snygg box, perfekt att lägga i påskägget – eller varför inte ge bort som ett påskägg i sig?

Annons

Vad sägs om exklusiva smycken i påskägget i år? Direkt från Magdalena Graafs egna smyckekollektion kommer detta set med halsband och örhängen i silver med gnistrande vita stenar. Detta set säljs endast i vår webbshop.

Annons

Hylla en kvinna i din närhet med detta armband från svenska Bisou. Dekorerat med tecknet för kvinnlighet – venussymbolen – är det framtaget som en hyllning till alla kvinnor. Leverans i en snygg rosa box klädd i sammet ger effekt när man hittar den i sitt påskägg.

Plattborsten är den ultimata gåvan till någon som alltid är på språng, och kan användas både för att platta håret och för att skapa mer volym. Till skillnad från vanliga plattänger har denna keramiska borst och en värmeregulator vilket gör den extra skonsam för håret. Plattborsten är framtagen för användning på resor och har därför en behändig storlek – perfekt för påskägget.

Annons

Vi älskar roséfärgad metall, gärna i kombination med fler färger. Oavsett situation och outfit så kommer dessa örhängen få personen som bär dem att skina. Örhängena kommer skänka långvarig glädje till den som får de i sitt påskägg – och alla runtomkring.

Annons