De flesta har nog varit med om en situation där någon mer eller mindre diskret har kommenterat ditt utseende eller ditt val av kläder, möbler, frisyr eller något annat. Det kan vara extremt provocerande, även när det kommer från vänner!

rachel-pedersen-ring

Rachel Pedersen fick höra flera gånger att hon kanske borde uppgradera sin vigselring till en som bättre reflekterade hennes och makens framgångar, ofta från just vänner och familj. Själv höll hon inte med.

”En person sa till och med ‘du kan ju ha en större ring för viktiga händelser, så att folk inte tror att du inte är framgångsrik.’ Vänta lite… Sedan när blev ringens storlek en indikation på framgång?”, skriver hon i ett uppmärksammat inlägg på Facebook.

Och uppenbarligen var det många som kunde relatera, för inlägget har delats, gillats och kommenterats hundratusentals gånger.

”Vår berättelse väcker något hos folk, den påminner dem om vad kärlek handlar om. Och för mig är den där ringen så mycket mer än en diamant”, säger hon till Today.com.

När hon träffade sin man jobbade han med att tvätta fönster, och hon var ensamstående mamma. De träffades och blev förälskade på en restaurang, och tretton dagar senare (!) gifte paret sig.

”Jag tänkte inte ens på en ring förrän min man överraskade mig innan ceremonin. Han hade skrapat ihop sina besparingar för att ge mig ett litet tecken på sin kärlek,” skriver hon.

”Och jag säger liten bara för att den bleknar i jämförelse med hur stor hans kärlek är, till och med nu efter flera år av äktenskap. Det, mina vänner, är framgång för mig.”

Rachel säger att många har delat bilder på sina egna ringar bland kommentarerna, och taggat in sina egna respektive.

”Det var verkligen vackert – att den här konversationen hade gett dem en anledning att visa sin kärlek och uppskattning.”

Mer lästips
Snygga vita sneakers till sommaren
15 klänningar som får dig att se ut som en stjärna

Gilla oss på Facebook för mer läsning

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]