Trendar: InredningMat och dryckResor

Resmålet som passar dig bäst – baserat på ditt stjärntecken

17 okt, 2016 
AvMikaela Råberg
Stjärntecknet kan säga mycket om hur du är som person och enligt astrologer går det genom stjärntecknet att utläsa allt från egenskaper till bästa resmålen!
Annons

Stjärntecknet kan säga mycket om hur du är som person och enligt astrologer går det att utläsa allt från egenskaper och intressen till temperament och vem du är mest kompatibel att leva tillsammans med.

Att välja resmål efter stjärnorna är därför inte helt irrelevant. Här är den perfekta destinationen för just dig – baserat på ditt stjärntecken.

Väduren – Yosemite nationalpark, Kalifornien

Väduren är känd för att vara modig, energisk och impulsiv, med en förkärlek till ett aktivt friluftsliv.

Nationalparken Yosemite i Kalifornien passar därför som handen i handsken för väduren och bjuder på såväl skön natur som många trevliga hajkingspår och vilda djur.

Oxen – Granada, Spanien

Oxen är en sann romantiker som älskar att tillbringa tid med personen den håller kär.

Granada i Spanien är en pulserande stad med en bra mix av barliv, kultur och stränder. Ta gärna med din käresta, om du har någon. Granada blir aldrig tråkigt för en oxe.

Annons

Tvillingarna – Tulum, Mexiko

Tvillingarna är ett socialt och nyfiket tecken som älskar sällskap, oavsett om det inkluderar familj, vänner eller en partner.

Människor födda i tvillingarnas tecken är också förtjusta i att upptäcka nya, vackra platser och därför är Tulum i Mexiko med sina vita stränder och turkosa vatten en perfekt match.

Kräftan – Lissabon, Portugal

För den kreativa och fantasifulla kräftan är nära vänner det viktigaste och att sitta och samtala över god mat och dryck hör till favoritsysslorna.

Lissabon i Portugal är idealresmålet för kräftan och här finns allt från kulinariska läckerheter till kulturella utflyktsmål.

Lejonet – Chicago, Illinois

Lejon älskar att åka på semester och det behöver nödvändigtvis inte vara långt bort, men resmålet får gärna inkludera kultur i form av konst och teater.

London och New York är givna städer, men även Chicago är en storstad som erbjuder mycket kultur.

Annons

Jungfrun – Lauterbrunnen, Schweiz

Personer födda i jungfruns tecken jobbar ofta mycket, så när de väl tar semester toppar en avslappnande destination listan.

Jungfrun är en naturmänniska och därför passar Lauterbrunnen i Schweiz bra med sin storslagna natur, timmerstugor och en vidunderlig utsikt som sträcker sig ända till Tyskland och Frankrike under klara dagar.

Vågen – Sydney, Australien

Med sitt intellektuella och diplomatiska sinne älskar vågen att upptäcka nya platser tillsammans med andra, allra helst natursköna destinationer.

Sydney i Australien erbjuder en bländande kust i toppklass och här finns allt från högt rankade restauranger till strandliv.

Skorpionen – Burano, Italien

Den modiga, passionerade och ärliga skorpionen är ofta högpresterande i arbetslivet och därför är semestern viktig.

Burano i Italien erbjuder avkoppling, vacker och färgstark miljö med knalligt målade hus, god mat och trevliga människor.

Annons

Skytten – Madagaskar, Afrika

Skytten är modig, energisk och äventyrssökande och därför är Madagaskar på Afrikas kust det ultimata resmålet.

Med sin unika mix av utflyktsmål i såväl regnskogar som på vita stränder och bland häftigt djurliv finns här något för alla skyttar.

Stenbocken – Jasper nationalpark, Kanada

Stenbocken är familjeorienterad, praktisk och har en stor dos disciplin, ibland kanske lite för mycket.

I Jasper nationalpark får stenbocken uppleva frihet på ett helt annat sätt och nationalparken bland berg och djupa dalar bjuder på allt från vackra promenadslingor till paddling, ridning och skidåkning.

Vattumannen – Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Den utåtriktade vattumannen avskyr tristess och är ständigt på jakt efter unika äventyr.

I Abu Dhabi behöver semestern aldrig bli enformig och i den färgstarka staden blandas skyskrapor och shoppingcenter med traditionella arabiska marknader, ökensafari och strandliv.

Fiskarna – Marrakech, Marocko

Du som är född i fiskarnas tecken är artistisk, intuitiv och älskar att upptäcka nya länder. Fisken har behov att egentid för att kunna reflektera över sina känslor och då är livfulla och pulserande Marrakech i Marocko ett perfekt resmål.

Källa: My Domaine Foto: Shutterstock

Annons