0:46

Efter reklamen: Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen

(0:46)

Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 61, är ett av Sveriges hetaste kändispar. I sitt program Tillsammans med Strömstedts pratar de öppet om sin relation och besöker andra kända par för att djupdyka i deras relationer.

Jenny och Niklas har varit gifta i nio år och träffades då de båda flyttade till samma adress och började köpa sitt kaffe på samma kafé. När de träffade varandra hade de båda tidigare relationer i bagaget.

Jenny och Niklas har inga gemensamma barn men Jenny har sedan tidigare döttrarna Vanna Östergren, 16, Kitty Östergren, 19, och Mika Östergren, 19. Även Niklas hade barn sedan tidigare, tillsammans med Agneta Sjödin har han dottern Maja Strömstedt, 22, och med Efva Attling, 68, sönerna Simon Strömstedt, 29, och Adam Strömstedt, 32.

Emma Wiklunds barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Jennys döttrar genom åren

TV4-programledaren Jenny gifte sig för första gången då hon bara var 23 år gammal, då med ex-maken Fredrik Östergren. Paret var tillsammans i 13 år och fick tre döttrar ihop innan de beslutade sig för att gå skilda vägar. När Jenny medverkade i Lets dance 2015, syntes hennes egna barn och även bonus-dottern Maja Strömstedt i publiken.

Jenny Strömstedts med sina barn

Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty, Mika och Niklas dotter Maja Strömstedt under Let’s Dance 2015. Foto: Karin Törnblom/TT

Tvillingdöttrarna Kitty och Mika har under årens gång synts till på röda mattan med sin mamma vid fler tillfällen. Tidigare i år uttryckte Jenny sin tacksamhet över att just ha fått tvillingar, detta i ett inlägg på Instagram.

Det är visst internationella tvillingdagen idag. Jag är mest glad att jag fick dem båda. Just de två. En sån gudomlig tur!”, skrev hon då i inlägget.

Jenny Strömstedt med Kitty och Mika

Kitty och Mika tillsammans med sin mamma Jenny år 2012. Foto: Charlotte Brunzell/TT

Tvillingdöttrarna Kitty och Mika i dag

I dag har Kitty och Mika hunnit bli hela 19 år gamla och till skillnad från sin mamma och bonuspappa Niklas, har de valt att hålla sig utanför offentligheten. Varken Kitty eller Mika syns speciellt ofta i rampljuset. Men i slutet av förra året dök Mika plötsligen upp som sällskap till sin mamma under premiären av Häxorna i Eastwick.

Britney Spears söner var vuxit om henne – privata bilden som visar
Jenny Strömstedt och dottern Mika östergren

Mika Östergren och Jenny Strömstedt på röda mattan i september 2019. Foto: Karina Ljungdahl/TT

Både Mika och Kitty har synts till på sin mammas Instagram-konto några fåtal gånger. På Mikas egna Instagram delar hon även flitigt med sig av bilder på både sig själv och sin syster. Nedan syns Kitty som till skillnad från Mika inte dykt upp på röda mattan under de senaste åren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Charlotte Brunzell/TT

Jessica Anderssons son har vuxit upp – så ser han ut i dag

Utvald läsning

Femina