Trendar: InredningMat och dryckResor

Så känner Hillary Clinton över att kunna bli USAs första kvinnliga presidenten

22 sep, 2016 
I november kan Hillary Clinton bli historisk. Nu kommenterar hon hur det känns att ha möjligheten att bli den första kvinnliga presidenten i USA.
Annons

Presidentkampanjen i USA pågår för fullt, och Hillary Clinton gör just nu allt hon kan för att nå den historiska dagen då hon kan bli den allra första kvinnliga presidenten i USA. Just vad detta kan betyda för landet kommenterade hon nyligen då hon medverkade i det oerhört populära humorprogrammet Between two ferns. 

– Att bli  president skulle vara en oerhörd ära och samtidigt ett stort ansvar. Men det skulle verkligen kännas speciellt att få bli den första kvinnliga presidenten och få uppleva vad det skulle betyda för landet men även för unga flickor och pojkar, säger hon under programmet.

Se hela intervjun här! 

Annons

Att vara med i Between two ferns har under de senaste åren blivit något de allra största och kända personerna gör för att nå ut med sina budskap. Innan Hillary har vi dessutom fått se Barack Obama medverka i samband i humorserien då han skulle sjösätta landets sjukförsäkringssystem.

Se klippet med Barack Obama här!

Annons