Trendar: InredningMat och dryckResor

Så kopierar du Kate Middletons snygga stil

27 jan, 2018 
AvFemina
Låt dig inspireras av Kates vackra stil – här listar vi tre stilknep hertiginnan ofta använder sig utav och som du kan köpa direkt från vår shop!
Annons

Hertiginnan av Cambridge, Kate Middleton har kommit att bli en av vår tids stora stilikoner och hänför oss ofta med vackra plagg och eleganta accessoarer. Låt dig inspireras av Kates vackra stil – här listar vi tre stilknep hertiginnan ofta använder sig utav och som du kan köpa direkt från vår shop!

1) Vackra örhängen

Kate Middleton bär gärna klassiska accessoarer och kanske mest utmärkande är hennes val av droppformade örhängen.

I vår shop kan du köpa de här vackra pärlörhängena från den svenska smyckesleverantören VJ Since 1890. Örhängena är beklädda med gnistrande cubic zirkoner och kommer med ett matchande halsband.

För dig som vill ha ännu mer färg på tillvaron finns de läckra metallörhängena i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Läs mer om dem här!

Annons

2) Knalliga färger

Hertiginnan av Cambridge syns ofta i färgglada  kreationer, där rosa verkar vara en av favoriterna. Den här eleganta ponchon har ett vackert fall och är skön och värmande för alla tillfällen.

3)    En figursmickrande klassisk klänning

”Less is more” är ett populärt uttryck i modekretsar och vi ser ofta Kate Middleton i vackra klänningar med tidlös design. I vår shop kan du köpa denna vackra draperade klänning som är smickrande för alla former. Klänningen slutar strax under knäna vilket gör den helt perfekt till både vardag och fest. Finns i klassisk marinblå och i trendigt paisleymönster.

Annons