Trendar: InredningMat och dryckResor

Så "misslyckas" Pink med föräldraskapet

18 jul, 2017 
AvMikaela Alex
Skulle du låta barnen cykla inomhus utan hjälm? Det gör sångerskan Pink – och hon har slutat skämmas för hur föräldraskapet verkligen ser ut.
Annons

Oftast när vi ser kändisar lägga upp bilder på sociala medier är allting ”picture perfect” – helst en supermodellmamma som yogar i sitt välordnade hem medan den gudomligt söta bebisen tittar på förnöjt.

Typ så här:

MEN. En kändismamma visar oss en lite mer verklighetstrogen bild av familjelivet. Pink, eller Alecia Moore som hon heter, 37, är inte den kändis som är känd för sin helylle-stil, och det gäller även hennes föräldraskap.

Häromveckan lät hon till exempel 6-åriga dottern Willow Sage cykla omkring i huset. Utan kläder. Eller hjälm.

Till bilden ovan skriver hon: ”Ja, jag låter henne cykla inomhus, utan kläder eller hjälm. Medan jag ignorerar henne och tittar på min mobil.”

Nog kan flera av oss känna igen oss? Sångerskan använder sig av den underbara hashtaggen #failingbeautifully.

Några dagar tidigare lade hon även upp den här bilden, på när hon och dottern satt fast i en hiss vid en festival i Milwaukee – ännu ett bevis på att allt inte alltid går som man tänkt sig,  ens om man är kändis.

Tack för din uppriktighet Pink! Småbarnsåren är tuffa som de är utan att vi blir påprackade kändisars perfekta familjebilder.

 

Artikeln publicerades först på MåBra.

Läs även 5 vanor alla föräldrar bör lära sina barn

 

Annons