Trendar: InredningMat och dryckResor

Så sätter du ihop ett hemmagym – till budgetpris

02 jan, 2018 
AvFemina
Gymkort kan vara riktigt dyra, och än värre, många används inte överhuvudtaget. Vi lär dig knepen du behöver för att sätta ihop ett hemmagym för nästan inga pengar alls. Följ vår enkla guide så har du snart din egen träningsanläggning på hemmaplan!
Annons

Ett hemmagym låter kanske som, om möjligt, en ännu dyrare investering än ett gymkort, men bara du satsar på rätt prylar så kan du spara många tusenlappar på ett år – och än mer över tid.

Här får du tips på smarta prylar att inreda ditt hemmagym med så att du inte slösar pengar i onödan. Bäst av allt, du behöver inte bo speciellt stort för att ha plats med din egen träningsanläggning. Alla redskap får plats i en låda som du enkelt kan förvara under sängen när du inte använder dem.

Så inreder du hemmagymmet

Ett enkelt knep är att satsa på prylar där du använder din egen kroppsvikt vid träningen, de tar inte upp så mycket plats och är oftast betydligt billigare.

Exempel på denna typ av prylar till hemmagymmet är en bra träningsmatta, träningsboll och ett träningsband där du kan justera motståndet efter just din träningsnivå.

Bygg ett eget hemmagym för en billig peng – här är allt du behöver

1. Smarta hantlar – anpassa själv vikten efter din nivå!

Att träna med hantlar ger bra och allsidig träning. Dessa smarta hantlar fylls med vatten, vilket gör att de är lätta att bära med sig i väskan när de är ofyllda, men ger sedan ett bra motstånd när man fyllt dem med vatten.

Annons

2. Yoga- och träningsmatta

En träningsmatta är ett måste för varje komplett hemmagym! Den här rosa yogamattan fungerar till all sorts träning du vill utföra med bara din kropp som redskap. Mattan kommer med en svart bärrem och är tillverkad i ett 5 milimeter mjukt och stötdämpande material. Storlek: 61 x 173 centimeter.

3. Träningsband

Gummibandet är tillverkat i latex och har två sköna handtag som är enkla att använda. Bandet går att klämma fast på ovansidan av en dörr eller krokas fast på ett dörrhandtag, en krok eller liknande.

Annons

4. Sköna träningskläder

Sköna träningskläder är A och O för att du ska hålla motivationen uppe! Den här snygga, flerfärgade träningstoppen är tillverkad i ett mjukt och skönt superstretchigt material.  Matcha snyggt med våra sköna träningstights!

Annons
Annons