Trendar: InredningMat och dryckResor

Så ser Gustav och Marie Mandelmanns fyra barn ut idag

23 jan, 2020 
AvFemina
mandelmanns
Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann golvade motståndet inom svensk tv med sitt egna tv-program Mandelmanns gård.
Men vilka är de i familjen? Hur många barn har de? Vilka är de och hur ser de ut idag?
Annons

Gustav Mandelmann, 54, och Marie Mandelmann, 55, bönderna som tog Sverige med storm i och med sitt program Mandelmanns gård på TV4. Intresset för att följa böndernas liv på deras gård på Österlen i Simrishamns kommun är otroligt stort.

Tittarna har möjlighet genom programmet att följa bondeparets liv på gården, oavsett om det är i hagen, bakom plogen eller i köket. Mandelmanns drar i år igång sin fjärde säsong, och intresset från publiken bara ökar.

Några ansikten som brukar skymta förbi ibland är Mandelmanns fyra barn.

Aaron Mandelmann

Aaron Asker Mandelmann, 30, föddes 5 april år 1989. Han bor inte på gården, utan i en lägenhet i Östra Sorgenfri i Malmö.

Aaron har ett stort intresse för musik och är en av medlemmarna i bandet Post Sun Vision. De är ung pianotrio som har en äventyrlig inställning med melodiskt driv.

Post Sun Vision, Aaron Mandelmann I mitten.
I mitten på bilden ser vi äldsta sonen Aaron Mandelmann. FOTO: Pressbild

Tora Mandelmann

Tora Fanny Mandelmann, 29, föddes 9 januari år 1991. Hon bor inte heller på gården, utan även hon, som sin bror Aaron, i Malmö.

Annons

Tora har tillsammans med mamma Marie gästat podcasten Skillnadens trädgård av Sara Bäckmo. Där pratade de om bland annat hur man ger sina barn lusta att odla. Tora berättade att det var föräldrarnas fria tyglar som gav henne möjligheter att utforska och upptäcka på egen hand. Odlingen var för dem en lek, som sedan gick till en passion.

I mitten på bilden är Tora Mandelmann, tillsammans med Marie till vänster och Sara Bäckmo till höger.

Disa Mandelmann

Disa Elvira Mandelmann, 26, föddes 1 januari år 1994. Disa bor varken på gården med sina föräldrar eller i Malmö med sina äldre syskon. Hon har bosatt sig i en lägenhet i Gamla Limhamn, Limhamn.

Marie Mandelmann delar med sig av mycket på Instagram, bland annat när hon betar av en liten fika med dottern Disa.

Joel Mandelmann

Yngsta barnet, Joel Mandelmann, 19, föddes 15 augusti år 2000. Joel däremot bor kvar på gården med sina föräldrar på Österlen i Simrishamn.

Göteborgs-Posten har tidigare gjort en intervju och ett besök på gården, och de berättar då att de under odlingssäsongen går från två till sex stycken på gården.

Var och en har sin specialitet, exempelvis så sysslar Aaron helst med förökning. Tora har en helt egen del av trädgården där hon odlar. Disa har hand om butiken och sköter häckarna. Sist och yngst i skaran är Joel som brukar mjölka kor och köra maskiner. Här kan du se bilder på hur han ser ut idag.

FOTO: TT

Annons