Trendar: InredningMat och dryckResor

Så ser julen ut hos Ellos Home – se bilderna!

27 sep, 2018 
AvNanna von Knorring
Ellos Home julkollektion 2018
Än är julen inte här, men man får ju såklart redan längta efter den mysiga högtiden. Hos Ellos Home har julen anlänt och i år går den i dova färger samtidigt som den är ombonad och varm. Se bilderna på vinter- och julkollektionen här.
Annons

Det är fortfarande ett tag kvar till julafton – men det hindrar oss inte från att längta till den mysiga högtiden, när vi ser alla julkollektioner som snart släpps i butik. Ikea var först ut att lansera bilderna på sin vinter- och julkollektion och näst på tur är Ellos Home.

I år är julen på Ellos Home en klassisk jul i modern tappning. Den traditionella julröda färgen har bytts ut mot en mörkröd variant som matchas med säsongens trendfärger i nyanser av orange och senapsgult.

Julen på Ellos Home 2018
Julen på Ellos Home går i dova färger
Annons
Ellos Homes julkollektion 2018
Detaljer från Ellos julkollektion 2018
Annons
Inspiration till juldukningen
Mässingsdetaljer sätter guldkant på julen
Annons

I likhet med julen på Ikea går även Ellos Homes julkollektion i dova färger som bidrar till en stämningsfull känsla. I år är julens måste-ha-material såklart den trendiga, mjuka sammeten som syns i såväl kuddar och gardiner som i stolar och soffor i kollektionen.

Påslakan i dova färger skapar en varm och ombonad känsla i sovrummet i vinter och matchas med fördel tillsammans med kuddar i andra dova kulörer. Bland inredningsdetaljerna är det blänkande mässingsdetaljer som sätter guldkant på de mörka dagarna i december. Hos Ellos Home finns flera mässingsfärgade ljusstakar som ger en elegant touch till juldukningen i år.

Annons
Påslakan i dova färger hos Ellos Home
Mässingsljusstakar hos Ellos Home julen 2018
Vinterkollektionen 2018 hos Ellos Home
Annons
Sammetskuddar från Ellos Home, julen 2018
Påslakan i rött från Ellos Home vintern 2018
Annons
Mässingsljusstake med gloria från Ellos Home
Sammetskuddar i vinterns trendfärger hos Ellos Home 2018
Annons

En julkollektion är så klart inte komplett utan diverse juldekorationer och hos Ellos Home finns nyheter i form av julprydnader i papper som går i trendiga nyanser av rött, rosa, vitt och blått.

Julkollektionen bjuder även på flera julstjärnor i olika former och färger. Den klassiska stjärnan med sju uddar finns i både klassiskt vitt, rött och grått samt i en grafisk svartvit version.

Julen på Ellos Home är här
Juldukning hos Ellos Home 2018
Juldekorationer i papper hos Ellos Home
Ellos Home släpper julstjärnor
Julens dukning hos Ellos Home 2018

Julprydnader till julgranen från Ellos Home
Julen 2018 har anlänt till Ellos Home

Ellos Homes vinter- och julkollektion släpps online från och med mitten av oktober.

Foto: Ellos Home

Läs också:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Annons