Trendar: InredningMat och dryckResor

9 saker personalen på McDonalds hatar när du gör

21 okt, 2021 
AvNina Nyström
hamburgare
Har du jobbat på snabbmatsrestaurang? Då kommer du garanterat relatera till de här punkterna. Har du inte gjort det, ja då kanske det här är något du borde läsa...
Annons
10 saker som kassapersonalen stör sig på att du gör i matbutikenBrand logo
10 saker som kassapersonalen stör sig på att du gör i matbutiken

Väldigt många svenskar har någon gång jobbat på McDonalds, och ännu fler har jobbat i restaurangbranschen generellt. Om inte det skulle räcka som anledning att uppföra sig när man handlar käk – så kanske lite vanligt förnuft skulle? För många som jobbat på burgarkedjan vittnar om att det finns saker i vårt beteende när vi besöker snabbmatsrestauranger som lämnar en del övrigt att önska. Hur många av de här har du gjort dig skyldig till?

De som jobbar på McDonalds (och andra snabbmatsrestauranger) hatar när du:

Gör ouppfostrade saker som att lämna kvar allt ditt skräp på bordet.

Berättar att du minsann själv jobbat på McDonalds så du vet hur det funkar och det går minsann visst att bla bla bla…

När du blir arg när de försöker hjälpa till, typ berätta att det är billigare att beställa en hamburgare än en cheeseburgare utan ost.

Annons

När du vrålar hallåååå? hallååå? sekunden efter att du kört upp till drive throughen. Om de inte svarar är det för att de arbetar med någon annan beställning just då. Vänta på din tur.

... och sedan måste hämta ditt visakort som ligger någonstans i fjällenpackningen i bakluckan. Vilken väska var det nu tro? Den längst in? Perfekt.

När du frågar efter tusen småsaker vid sidan. Och inte alla på samma gång, utan du kommer på nya varje gång man tror att det är färdigt.

Eller ändrar din beställning mitt. Igen. Och igen.

Apropå det: När du kommer fram med en skock med barn och inte har bett dem bestämma vad de vill ha. Barn är jättegulliga, men de bestämmer sig inte jättesnabbt. Och de har en förmåga att ändra sig. Flera gånger. Medan de pratar i mun på varandra.

Och ICKE att förglömma – alla tusentals specialbeställning. Med extra, utan det här, byt ut mot… Självklart, allergier är en sak, men vissa verkar nästan ha gjort det till en sport att aldrig göra en standardbeställning?

Men personalen på McDonalds och andra liknande ställen ÄLSKAR:

Enkla och tydliga beställningar.

Trevliga stamkunder.

Svårare än så behöver de inte vara.

Foto: Unsplash, TT

Inspirerat av: Buzzfeed

Annons