8 kändisar som älskar sina husdjur (FEMINA)
Slå på ljud

1. Hunden vill inte lämna din sida

En hund som älskar sin matte vill aldrig lämna henne. Om du är i köket är hunden där. Om du går någon annanstans följer den efter. Om du går till jobbet? Se punkt två nedan.

2. Hunden sitter och väntar på dig vid dörren

När du går till jobbet, mataffären eller av någon annan anledning lämnar hemmet utan att ta din hund med dig, så vet du vart du kommer hitta hunden när du kommer hem – vid ytterdörren. Din hund har längtat efter att du ska komma hem sedan ögonblicket du lämnade.

3. Du är favoriten

Hunden kan visa kärlek och tillgivenhet mot andra – men inte lika mycket som till sin älskade matte. Om valet står mellan dig och en annan, så kommer du alltid först.

10 tecken på att din katt verkligen älskar dig

4. Att vara nära är inte nära nog

Din hund vill vara nära dig. Inte bredvid dig. Snarare ”sitta på dig”-nära.

5. Du får inte vara ifred ens på toaletten

Din hund vill inte vara utan dig, det har vi slagit fast. Men det betyder att du inte ens får vara ensam när du går på toaletten. Om du inte vill ha med dig hunden in i badrummet så kommer du få höra att den står utanför och väntar på dig.

6. Hunden lyssnar bara på dig

Barnen kan ropa på den. Husse kan ropa på den. Grannen kan kalla dess namn. Men det är bara mattes kall som faktiskt är lag.

7. Hunden sover hos dig

Hunden kan sova var den vill i hemmet – men vad väljer den? Om hunden får välja så vill den sova hos dig, och helst röra vid dig också samtidigt.

Lady Gagas hundar tillbaka – efter brutala rånet