Trendar: InredningMat och dryckResor

Slipp hundhår överallt! Nu finns en onepiece för din vovve

04 dec, 2019 
AvMalin Karlberg
Blir du galen på hundhåren som fastar överallt – eller har du en pälsallergiker i ditt liv? Då finns nu lösningen i form av en stretchig dräkt för din hund!
Annons

Har du en frusen hund som ogillar vintersäsongens isande minusgrader? Eller vill du helt enkelt slippa dammsuga mattan, rolla kläderna och helrekonda bilen för att slippa de ständiga spåren av din fyrbenta älsklings fällande päls? I så fall finns nu prylen – eller snarare plagget – för dig: en onepiece till din hund!

Plagget har fått namnet ”shed defender” och idén presenterades ursprungligen på tv-programmet Shark Tank i fjol. Numera finns den att köpa på Amazon för runt 650 kronor. Onepiecen finns i storlek XS-XXL och kommer i svart, rosa, lila, rött och blått, så att du ska kunna hitta nyansen som bäst passar din vovves personlighet.

shed defender hund
Slipp hundhår i bilen med en ”shed defender”!

Hjälper pälsallergiker

Onepiecen är gjord i ekovänligt, stretchigt material som andas, träs på över huvud och ben och stängs med en dragkedja över magen. Förutom att hålla hunden varm och förebygga hundhår på möblerna ska dräkten även kunna minska antalet allergener i luften så att pälsallergiker lättare kan umgås med hundar. Den förhindrar givetvis inte att hunden fäller päls, eftersom detta är en naturlig process, men istället för att fastna på köksmattan, vardagsrumssoffan och dina favoritjeans stannar hårstråna inne i onepiecen – som lätt kan maskintvättas.

Dräkten kan också användas som ett alternativ till den plasttratt många hundar tvingas använda för att undvika att slicka och bita på läkande sår. Och för att minska risken för fästingar!

Ursprungsprodukten Shed Defender erbjuder inte leverans till Sverige, men på Amazon finns även en rad liknande produkter som gör det.

Läs mer:

Annons