Trendar: InredningMat och dryckResor

Snart kan du ångra skickade meddelanden i Messenger

13 nov, 2018 
AvIda Gustafsson
Har du ångrat ett messenger-meddelande du skickat? Snart kommer nämligen en ny messenger-funktion som låter dig ta tillbaka meddelanden som du ångrar.
Annons

I februari förra året lanserade Instagram att du kan ångra direktmeddelanden du skickat via appen. Genom att trycka på meddelandet dyker förslaget ”ångra sändning” upp och du kan snabbt ta bort meddelandet. Det har länge ryktats om att den funktionen även ska komma till Facebook Messenger vilket nu har bekräftats, enligt amerikanska The Verge.

De flesta har nog varit med om att man skickat ett meddelande som man direkt ångrat. Kanske skickade du till fel person eller i fel tråd, var lite väl snabb med att skicka iväg det eller så fick kalla fötter, hur som kan du snart ångra det du skickat. I dag kan man redan ta bort meddelanden, men de syns fortfarande hos den du skickat dem till.

Den nya funktionen kommer låta användarna att kunna radera ett meddelande, bild eller video inom 10 minuter efter att det skickats. Det innebär dock inte att det tar tio minuter tills meddelandet skickas utan meddelandet skickas som vanligt direkt. Så har du otur kan det vara så att personen du skickat till sett meddelandet direkt och då har ”ångra-funktionen” inget syfte. Det gäller alltså att vara snabb!

När denna funktion lanseras är dock lite oklart, i Apples appstore står det att den kommer snart, men det framkommer inte när det kommer finnas tillgängligt att ladda ner.

Foto: IBL

Annons