Trendar: InredningMat och dryckResor

Snart kan du dölja personer på Instagram – utan att avfölja dem

23 maj, 2018 
AvFemina
Finns det konton på Instagram du helst inte vill ha i ditt flöde, men som du ändå inte vill avfölja? Det är en funktion som Instagram snart kommer att lansera.
Annons

Har du också bekanta som postar alldeles för många – och totalt ointressanta (eller rentav irriterande!) – bilder på Instagram? Visst kan du avfölja dem, men risken är att de upptäcker det och blir sårade över att du tagit bort dem från Instagram.

Efter starka önskemål från användarna kommer Instagram nu göra någonting åt problemet! Precis som Facebook har haft sedan tidigare, där du kan avfölja dina vänners uppdateringar (så att de inte syns i flödet) lanserar nu Instagram en likadan funktion.

De kommande veckorna kommer Instagram att rulla ut sin nya mute-funktion. För att dölja en person i ditt flöde så klickar du på prickarna vid en bild eller video som personen lagt ut. Där kan du därefter välja om du bara vill dölja bilder och videos eller bilder, videos och storys. Du kan också ångra dig om du vill se personens bilder i ditt flöde igen.

mute-instagram

Läs mer:

Foto: IBL
Artikeln publicerades först på FRIDA.

Annons