Trendar: InredningMat och dryckResor

Succé för Upplev Femina i Stockholm – se alla bilder här!

20 sep, 2017 
AvMalin Karlberg
Eventet Upplev Femina blev en härlig helkväll fylld med inspirerande föreläsningar, härligt mingel, shopping, mat och vin – och givetvis välfyllda goodiebags.
Annons

Drygt 300 kvinnor strömmade till Nalen i Stockholm under tisdagsskvällen för att uppleva en helkväll i Feminas tecken. Kvällen bjöd på inspirerande föreläsningar, mingel, god mat och dryck, prova på-behandlingar och shopping till förmånliga priser.

Kön ringlade sig lång utanför anrika Nalens pampiga lokaler när kvällens gäster anlände för en inspirationsboost i höstrusket. Eventet inleddes med en god tallrik mat i form av sotad laxsashimi med ingefärsrostade grönsaker och wasabismetana, som sköljdes ner med ett kallt glas Les Cardounettes Blanc. Gästerna minglade, shoppade och tävlade i sponsorernas montrar innan det var dags att ta plats i stora salen.

Feminas chefredaktör, tillika kvällens konferencier, Ulrika Norberg hälsade alla välkomna och introducerade kvällens talare. Först ut var modechefen Sarah Thörnvist, som presenterade höstens modetrender, bjöd på sina bästa stylingtips och berättade om hur vi kan shoppa mer hållbart.

Annons

Andra föreläsaren var Tobias Karlsson, den sprudlande dansaren från TV4:s Let’s dance, som i en bejublad föreläsning berättade sin gripande och inspirerande historia om de tuffa skolåren, vägen till dansen och om att våga följa sin dröm.

I pausen bjöds gästerna på kaffe och sötsaker, förmånliga shoppingerbjudanden från Feminas webshop och möjlighet att testa hårstyling från Creative Headz och få naglarna lackade av Sweden Nails.

Därefter var det dags för kvällens sista talare: designern och papperskreatören Bea Szenfeld, som tog gästerna med sig på en fördjupad resa i sitt arbete, från skissbok och ateljéslit till deadline. Bea tog också med sig flera av sina verk till beskådan – och lärde gästerna att vika papper på Nobelvärdigt vis.

Alla gäster lämnade Nalen med en välfylld goodiebag – och förhoppningsvis med känslan av att de upplevt en helkväll de sent kommer att glömma!

Annons

Se alla bilder från kvällen i bildspelet nedan:

 

Stort tack till alla härliga gäster,  våra underbara föreläsare och fantastiska sponsorer: Storytel, Creative Headz, Sweden Nails, Christoffers Blommor, Alf Sörensen, Vitamin Well och Chelsie’s Organic Gourmet Products.

Fotograf: Maximilian Borovic

Annons