Trendar: InredningMat och dryckResor

Superstjärnornas lyxiga semestervillor – som du också kan hyra

16 jan, 2018 
AvRebecca Wictor
Nu kan du bo i samma hus som Britney Spears, Kendrick Lamar eller Lady Gaga. Vi har listat superstjärnornas semesterhus som även du kan hyra!
Annons

Amerikanska artister och skådespelare har sällan små plånböcker, spana in dessa lyxiga semestervillor som de hyrt via Airbnb. Och om du verkligen vill bo som en stjärna, om så bara för en natt är det inte helt omöjligt om tar med hela släkten på resan och delar på kostnaden.

1. Kendrick Lamar – Big Sioux Estate

I detta hus, utanför Los Angeles, hängde artisten Kendrick Lamar under musikfestivalen Coachella. Ett riktigt lyxigt semesterhus med saltvattenspool, egen nedsänkt tennisbana och spa. Ändå ekonomiskt möjligt för många då det finns plats för 16 personer och det kostar 13 595 kronor per natt.

Annons

Under samma musikfestival som ovan hyrde ingen mindre än Lady Gaga detta magiska palats. 6 sovrum, stort gourmetkök och en stor pool för ”bara” 82 890 kronor per natt…

3. John Legend och Chrissy Teigen – Gated Shawnee Estate

Detta enorma hus i Kansas hyrde John Legend under sin turné 2017. Tillsammans med sin fru och dotter checkade stjärnan in och njöt av den stora trädgården och härliga poolen till det modesta priset av 83 404 kronor natten.

Annons

4. Britney Spears – Malibu Dream Escape

Om du har 62 553 kronor över, gör som Britney Spears och spendera Alla hjärtans dag i Malibu. Panoramautsikt över Stilla Havet samtidigt som du badar i infinity-poolen nedanför terassen.

5. Ariana Grande – Pulitzer Mansion

Vill du prova på att bo som Ariana Grande kan du hyra detta stora palats i Colorado, med egen bowlingbana, pingisbord, biograf och inomhuspool. 87 574 kronor natten får du dock betala för att bo som denna världsartist gjorde över jul.

Annons

6. Channing Tatum – Spanish Mansion 2

Är en resa till Las Vegas med på din ”bucket list”? Då kan du även passa på att bo i samma hus som Channing Tatum gjorde natten till hans film ”Magic Mike Live” hade premiär. Tennisbana, spa och pool mitt i spelstaden får du för 13 320 kronor. Eftersom det finns 7 sovrum med plats för 16 gäster känns ju även detta hus helt möjligt att få uppleva om du tar med hela släkten.

Annons