Trendar: InredningMat och dryckResor

Tävla och vinn mascara och fransprimer från nya märket!

21 mar, 2017 
AvFemina
Mascaran från Code har kallats för mascarornas "lilla svarta", den lyfter, förlänger och ger samtidigt volym. Nu har du chansen att vinna den tillsammans med en fransprimer med Femina!
Annons

Det brittiska skönhetsmärket Code lanseras i Sverige och nu har du chansen att vinna deras volymmascara som har kallats för ”the little black dress of mascaras”. Code VLM förlänger och ger volym och används av kändisar som Uma Thurman och Emma Thompson. Mascaran har en tät och hård borste som når mellan fransarna och den går dessutom att bygga på i flera lager utan att den flagar – på så vis är det enkelt att gå från en vardagslook till en kvällslook genom ett par snabba drag. Mascaran tvättas enkelt bort med en vattenbaserad remover.

Med fransprimern Code FFL får du en häftig lösögonfranseffekt. Primern som tas på innan mascaran passar den som har tunna och korta fransar.

Nu lottar Femina ut fem kit av mascaran Code VLM, värde 289 kr och Code FFL, värde 289 kr. För att vinna den behöver du fylla i formuläret här nedan samt gilla oss på Facebook. Tävlingen pågår fram till den 4 april.

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons