Trendar: InredningMat och dryckResor

Tävla om den sladdlösa dammsugaren Electrolux Ergorapido Limited Edition

09 maj, 2017 
AvMalin Karlberg
Nu tävlar vi ut en exklusiv sladdlös dammsugare från Electrolux. Ergorapido Limited Edition finns i tre fina vårfärger och är snygg nog att ha stående framme.
Annons

Den sladdlösa dammsugaren Electrolux Ergorapido, med hög prestanda och funktionell design, lanseras nu i en limiterad upplaga i tre nya pastellfärger: antique bold, rose och turquoise.

Dammsugaren erbjuder en effektiv och flexibel städning och gör sig dessutom väl i heminredningen. Den stilrena designen och snygga färgen gör att Electrolux Ergorapido kan stå framme hela tiden och kombineras med övrig inredning i hemmet. Med den löstagbara handenheten rengörs svåråtkomliga ytor i allt från köket till bilen och tack vare dess 180° EasySteerTM kan dammsugarhuvudet roteras i 180 grader vilket gör det enkelt att komma åt i hörn och under bord och stolar.

Ergorapido Limited Edition är även utrustad med DustSpotter LED-lampor som gör användaren extra uppmärksam på damm och smuts. Den patenterade självrengörande BrushRollClean-teknologin tar effektivt bort fibrer, hårstrån och andra partiklar som fastnat på borsten genom ett tryck på munstycket. Med sitt 18V Litium HD TurboPower-batteri har Ergorapido Limited Edition dessutom förbättrad sugkraft och upp till 45 minuters drifttid.

Vi tävlar nu ut en Electrolux Ergorapido Limited Edition i färgen turquoise – perfekt till vårstädningen! Värde: 2 295 kr.

Tävlingen är nu avslutad, vinnaren är:

Ana Zeric, Göteborg

Grattis!

Annons