Den sladdlösa dammsugaren Electrolux Ergorapido, med hög prestanda och funktionell design, lanseras nu i en limiterad upplaga i tre nya pastellfärger: antique bold, rose och turquoise.

Dammsugaren erbjuder en effektiv och flexibel städning och gör sig dessutom väl i heminredningen. Den stilrena designen och snygga färgen gör att Electrolux Ergorapido kan stå framme hela tiden och kombineras med övrig inredning i hemmet. Med den löstagbara handenheten rengörs svåråtkomliga ytor i allt från köket till bilen och tack vare dess 180° EasySteerTM kan dammsugarhuvudet roteras i 180 grader vilket gör det enkelt att komma åt i hörn och under bord och stolar.

Ergorapido Limited Edition är även utrustad med DustSpotter LED-lampor som gör användaren extra uppmärksam på damm och smuts. Den patenterade självrengörande BrushRollClean-teknologin tar effektivt bort fibrer, hårstrån och andra partiklar som fastnat på borsten genom ett tryck på munstycket. Med sitt 18V Litium HD TurboPower-batteri har Ergorapido Limited Edition dessutom förbättrad sugkraft och upp till 45 minuters drifttid.

Vi tävlar nu ut en Electrolux Ergorapido Limited Edition i färgen turquoise – perfekt till vårstädningen! Värde: 2 295 kr.

Tävlingen är nu avslutad, vinnaren är:

Ana Zeric, Göteborg

Grattis!

Mest läst