TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

——-

Anna Jansson firar 20-årsjubileum med deckarserien om kriminalkommissarien Maria Wern. Det firar vi med att tävla ut fem exemplar av den nya boken ”Dödlistan” (Norstedts).

Vill du vara med i tävlingen?

Svara på frågan: Vem har huvudrollen som Maria Wern i tv-serien med samma namn?

Mejla in ditt svar samt dina kontaktuppgifter till [email protected]

MER OM BOKEN:

Tjugoåriga Agnes har utsatts för övergrepp under en lång tid. Hon anförtror sig åt en barnmorska som har startat en hemlig Facebookgrupp: Ullsaxen. Agnes berättar sin historia och äntligen finner hon förståelse.

Samtidigt börjar misstänkta men friade våldtäktsmän och sexförbrytare falla offer för en anonym mördare. Männen hittas nakna med namnet Erinya inristat i huden. Bredvid kropparna återfinns en ullsax som använts för att stympa dem.

Maria Werns kollega Jarita behöver genomleva ytterligare en rättegång, när männen som våldtagit henne överklagar domen till Svea hovrätt. Den här gången går en av männen fri, men det hade varit säkrare för honom att sitta fängslad.

Maria och hennes kollegor får förstärkning på stationen i form av Ragnarsson, även kallad Ragnarrök, från rikskrim på fastlandet. Men han försvårar arbetet och Maria Wern börjar misstänka att han skyddar någon, eller att han själv kan vara inblandad.

Tävlingen avslutas 6 april.

Känner du att du inte får nog av böcker? Kika då in på Feminas shop för mer läsinspiration HÄR.