Trendar: InredningMat och dryckResor

TÄVLING: Vinn biljetter till konserten Infruset på Malmö live

23 apr, 2020 
AvNina Jakobson
Vinn biljetter till Infruset på Malmö Live med Björn Dixgård från Mando Diao, Arja Saijonmaa och Shirin El-Hage.
Nu har du som Femina-läsare chansen att vinna biljetter till konserten Infruset med Björn Dixgård, Arja Saijonmaa och Shirin El-Hage.
Annons

UPPDATERING: I tidningen skrev vi att konserten hålls den 23–30 maj 2020, men den har nu skjutits upp på obestämd tid på grund av coronaviruset. Arrangören återkommer med ett nytt premiärdatum, men du kan fortfarande vara med och tävla om biljetterna.

——

Nu blir Mando Diaos skiva Infruset, med tonsatta Gustaf Fröding-dikter, föreställning på Malmö Live. Den berör livets alla faser, ensamhet och gemenskap. Medverkar gör bland andra Björn Dixgård, Arja Saijonmaa och Shirin El-Hage.

Vi har fyra biljetter till föreställningen som du kan tävla om.

 

MER OM INFRUSET:

Mando Diaos album Infruset, med texter av Gustaf Fröding, blir nu musikföreställning med urpremiär på Malmö Live. På scen står bland andra Mando Diaos Björn Dixgård, sångerskorna Arja Saijonmaa och Shirin El-Hage, nycirkusartisten Christel Stjernebjerg samt Malmö Symfoniorkester.

Föreställningen heter Infruset – Själens skrubbsår och blir en helhetsupplevelse – både visuellt och musikaliskt. Den berättar om livets alla faser, om ensamhet, smärta, hopp och gemenskap och regisseras av Moqi Simon Trolin.

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är:

Catharina Widengren, Borlänge

Anna Malmberg, Eslöv

Stort grattis!

Annons