Hårvårdsmärket Mr Smith från Australien är veganskt och godkänt av djurrättsorganisationen Peta. Nu lottar vi ut ett kit med Hydrating Schampoo, Hydrating Conditioner och Serum/hårolja. 

Hydrating schampot återfuktar torrt och trasigt hår, det innehåller bland annat myrraolja, cupuacusmör och marulaolja som skyddar håret och återfuktar det från rot till topp. Innehåller även UVA/B-skydd.

Värde 295 kronor.

Med Hydrating Conditioner får ditt hår och hårbotten en rejäl fuktboost och tillför näring samtidigt som håret blir mjukt och följsamt. Balsamet känns nästan som en inpackning och kan vara svår att få ut ur flaskan, men skakar man på den så är det inga problem. Detta balsam passar kanske allra bäst på lockigt och lite tjockare hår då det tynger der mer än övriga balsam från Mr Smith. Balsamet innehållet UVA/B-skydd samt är färgbevarande.

Värde 295 kronor.

Serumet är utvecklad för att ge starkare och hälsosammare hår, det är rikt på antioxidanter och näringsrika ämnen som bygger upp och vårdar. Det fungerar enastående för ett kemiskt skadat och torrt hår, men passar alla hårtyper. Ger nytt liv och djup till färgade hår och serumet har även UVA/B-skydd, ett värmeskydd mot både fön och verktyg. Appliceras i handdukstorkat hår för att binda ihop håret och få en lätt styling. Men det går även att använda på torrt hår för att tillföra glans och fukt.

Värde 310 kronor.

Alla produkter är SLS-fria och utan parabener och silikon. Kitet vi lottar ut har ett totalt värde av 900 kronor.

Fyll i formuläret här nedan för att vara med och tävla.
På grund av tidigare felaktigheter med formuläret förlänger vi tävlingsperioden, tävlingen pågår fram till den 25 januari – Lycka till! 

Tävlingen är avslutad! Vinnare meddelas inom kort.