Trendar: InredningMat och dryckResor

Tiffany & Co släpper adventskalender – fylld med smycken och juveler

23 okt, 2019 
AvEmma Castman
Sugen på att uppdatera smyckesförrådet lagom till jul? Exklusiva Tiffany & Co har släppt en unik adventskalender fullproppad med glimrande smycken och exklusiva juveler. Prislappen? ”Bara” en dryg miljon kronor.
Annons

De senaste åren har utbudet av adventskalendrar för vuxna ökat betydligt. Nu kan du som har kommit förbi de billiga chokladkalendrarna i mataffärerna nämligen köpa lyxigare former av godiskalendrar med praliner av hög kvalitet – eller vin- och spritkalendrar med allt från cava och prosecco till gin och whiskey.

Därtill har Tiffany & Co lanserat en alldeles egen adventskalender – fylld med smycken och juveler. Ja, du läste rätt. Bakom varje lucka i denna ljuvliga kalender döljer sig allt från diamantbeklädda halsband och armband till exklusiva julgransdekorer och nyckelringar.

Det kostar adventskalendern från Tiffany & Co

Tiffany & Co grundades 1837 i New York av Charles Lewis Tiffany och Teddy Young, och i dag har företaget omkring 200 återförsäljare runt om i världen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Den nya adventskalendern illustrerar Tiffanys flagskeppsbutik i New York, och färgen är självklart turkosblå – varumärkets signaturkulör sedan start. Förpackningen består av 24 luckor med en present i varje, och alla gåvor är inslagna i en lyxig Tiffany-box.

Annons

I adventskalendern finns några av Tiffanys mest ikoniska produkter, som till exempel det klassiska Return to Tiffany-armbandet, värt cirka 35 000 kronor.

Armbandet Return to Tiffany finns i adventskalendern från Tiffany & Co
Det här armbandet gömmer sig bakom en av de 24 luckorna i adventskalendern från Tiffany & Co.

Produkterna är värda mellan 2 500 och 150 000 kronor styck, och kalenderns prislapp är därför inte helt överraskande skyhög. För att få ta del av en gåva varje dag från Tiffany & Co behöver man nämligen betala närmare 1,1 miljoner svenska kronor.

Enligt Tiffanys hemsida finns det endast fyra kalendrar tillgängliga, och för att få ta del av någon av dem behöver man kontakta företaget personligen.

Sugen på att veta exakt vad kalendern innehåller? Här listas hela innehållet.

Foto: Tiffany & Co

Läs mer:

Annons