Trendar: InredningMat och dryckResor

Top Nine: Så ser du dina 9 mest gillade bilder på Instagram

11 dec, 2019 
AvIda Gustafsson
Vid årskiftet är det populärt att göra ett bildkollage med årets de nio bilder som fått flest likes under året som gått. Det är så enkelt att hitta dina "best nine 2019"!
Annons
Här är topp 10 mest följda på InstagramBrand logo
Här är topp 10 mest följda på Instagram

Året börjar lida mot sitt slut och våra sociala flöden fylls med tillbakablickar och sammanfattningar från 2019. Och på Instagram är det nu många som väljer att lägga upp kollage med ”top nine” eller ”best nine”, alltså deras nio mest gillade bilder under året.

Och det är enkelt att få reda på vilka bilder som var dina mest gillade under året som gått. Du behöver inte ens logga in eller uppge din mejladress. Om du vill ta reda på vilka av dina Instagramposter som fått flest gilla-markeringar under 2019 behöver du bara klicka här. Via bestnine.net behöver du bara fylla i ditt användarnamn så genereras ett färdigt kollage som är redo att publiceras på Instagram. Du kan även ladda ner appen Top Nine på App store eller Google Play.

Men best nine fungerar dock bara på öppna Instagramkonton, så om du har en privat profil kan du inte hämta ditt kollage. Du kan komma runt problemet genom att tillfälligt göra ditt konto öppet när du hämtar bilden och sedan snabbt stänga det igen när du fått ditt kollage. Gör du det tillräckligt snabbt kommer förmodligen ingen att upptäcka att ditt konto varit öppet en liten stund.

Annons

Spara ner ditt bildkollage och sedan kan du dela den med dina vänner,  lägg upp den som ett vanligt inlägg, eller gör en story eller skicka den till dina vänner i era privata konversationer.

Här nedan är Feminas mest gillade instagrambilder från 2019, det är en blandning av sorg, glädje och hopp. Det är flera starka röster som lämnat oss under året, men vi ser även ett stort hopp inför framtiden med Greta Thunbergs intåg i den världsomspännande miljöpolitiken samt att Finland har en ny kvinnlig statsminister som också är världens yngsta.

Läs även: 

Annons