Trendar: InredningMat och dryckResor

Trebarnsmamman köpte 300 julklappar till sina barn

15 dec, 2017 
AvMalin Karlberg
Vissa av oss stressar för att hinna med julklappsshoppingen de sista dagarna innan jul – men för 37-åriga Emma ser läget annorlunda ut. Hon började redan i januari och har nu hunnit köpa 300 julklappar.
Annons

Den brittiska trebarnsmamman Emma Tapping, 37, har väckt stor uppmärksamhet såväl i hemlandet som internationellt. Anledningen? Hon har i år spenderat motsvarande 23 000 kronor på julklappar till sina tre barn. Sammanlagt får de 300 julklappar i år.

– Jag börjar i januari och shoppar sedan hela året. Vid slutet på året är högen ganska stor, berättar hon för brittiska tidningen Mirror.

Emma älskar att överösa sina barn med presenter och ser inget fel med det. Hon menar att hon jobbar hårt för att tjäna ihop sina pengar och att hon är fri att använda dem som hon vill.

– Julen har alltid varit en speciell högtid för mig och jag vill föra det vidare, säger hon.

Paketberget som nästan helt skymmer familjens julgran har dock väckt starka reaktioner i sociala medier, där människor kritiserar Emma för att hon skämmer bort sina barn genom att överösa dem med prylar. Många menar att hon snarare borde överväga att donera leksaker till barn som lever i fattigdom.

Annons

– Det här är avskyvärt. Många barn är hemlösa och hungriga, varför skänker du inte presenterna till välgörenhet i stället? skriver en person på Twitter, enligt Expressen.

Emma struntar dock i de negativa kommentarerna.

– Jag skämmer inte bort mina barn annars. Såklart får de saker, men de är inte bortskämda. Jag bryr mig inte om vad människor tycker, säger hon till Mirror.

Läs även:

Källa: Expressen
Foto: Facebook

 

Annons