Trendar: InredningMat och dryckResor

Unna dig något fint och hjälp oss att hjälpa

12 sep, 2018 
AvFemina
Rosa bandet produkter som ger 10 % till cancerfonden
Oktober är den internationella bröstcancermånaden och självklart vill vi vara med och stötta den viktiga bröstcancerforskningen. Så här kan du hjälpa oss att hjälpa!
Annons

Genom att unna dig själv, eller någon du tycker om, något fint och skänker du samtidigt en slant till välgörande ändamål.

Under oktober månad går 10% av försäljningen på utvalda produkter till Bröstcancerförbundet. Hitta dina favoriter bland våra speciellt framtagna rosa produkter.

Här under ser du de produkter som alltså just nu innebär något alldeles speciellt! Kanske är det dags att börja tänka på julklapparna –  eller varför inte unna dig själv en liten höstpresent? Här finns något för alla!

 

Morgonrock från designduon Butler/Lindgård

Denna lätta morgonrock i bomull är exklusivt framtagen för oss i duons populära print ”Nipple” i kombination med prickarna ”Mångfald”. En fantastisk gåva till dig själv eller dina medsystrar! Kommer med en praktisk förvaringspåse.

Annons

Hjärtarmband med rosa sten från Bisou

Ett gnistrande vackert armband från det svenska märket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fyra hjärtan och en rosa sten. Kommer i en vacker, ljusrosa ask med insida av lyxig sammet.

Annons

Rosa mössa och sjal i kashmir

Kashmir är ett underbart material som håller länge – både i kvalitet och känsla! Köp mössa och sjal genom oss så får du högsta kvalitet till ett fantastiskt pris!

Rosa plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Beroende på hur man borstar så kan man både skapa volym eller platta ner håret. Tack vare de keramiska borsten och värmeregulatorn är denna plattborste mycket skonsam mot håret. Används på torrt hår.

Annons

 

Halsband med rosa sten från Bisou

Ett vackert halsband med en rosa sten från svenska märket Bisou. Halsbandet är guldpläterat och 40 centimeter långt. Kommer i en vacker ljusrosa ask med insida av lyxig sammet.

Annons

Rymlig och praktisk träningsväska

Snygg, rymlig och praktisk träningsväska. Väskan har ett stort innerfack i nät som stängs med dragkedja och ett litet fack för fuktiga eller blöta kläder. Träningsväskan har justerbara band både i handtag och axelrem. Och du kan enkelt fästa din yogamatta på undersidan. Sobert ljusrosa och grå med svarta handtag. Väskan är i slitstark polyester.

Annons

Träningstopp

Snygg, flerfärgad träningstopp i mjukt, skönt superstretchigt material. Modellen är lite löst sittande T-shirts modell med kort ärm. Toppen är i 85% polyester/15% elastan. Tvättas i maskin, 30°. Välj din storlek: S, M, L eller XL

Träningstights

Snygga träningstights designade för aktivitet. De är i mjukt, skönt superstretchigt material med god passform som håller tightsen på plats när du rör dig. Tihgtsen är i 85% polyester/15% elastan. Tvättas i maskin, 30°. Välj din storlek: S, M, L eller XL

Annons

Blommig weekendväska

Snygg och praktisk weekendväska i generös storlek i fint blommönster mot en brun bakgrund. Materialet är bomullscanvas, vilket är tåligt och bra. Väskan har två rymliga innerfack, varav ett är med dragkedja för optimal organisering. Det finns också en axelremsväska i samma mönster – tillsammans blir de båda väskorna ett snyggt set!

Annons

Blommig axelremsväska

Snygg och praktisk axelremsväska i fint blommönster mot en brun bakgrund. Materialet är bomullscanvas, vilket är tåligt och bra. Väskan har två innerfack, varav ett är med dragkedja för optimal organisering. Det finns också en weekendväska i samma mönster – tillsammans blir de båda väskorna ett snyggt set – perfekt även på resan!

Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons