Oavsett om du är singel, eller i en relation, är DU själv den viktigaste personen i ditt liv! Här har vi valt ut tio Femina-favoriter att skämma bort dig själv med, lagom till alla hjärtans dag.

 

T-shirt ”We are all sisters”

”We are all sisters” kan innebära mycket. Som vikten av att stötta varandra. Det fantastiska i att känna gemenskap. Eller hur starka vi är tillsammans. Det är med andra ord ett budskap som är lätt att stå för – och lätt att bära.

Morgonrock Butler/Lindgård, 2 färger

En yukata från svenska designduon Hanna Butler och Karlin Olu Lindgård. En fantastisk gåva till dig själv eller dina medsystrar! Finns i blå och rosa.

Grytunderlägg LOVE, Men at Work

Modern design när den är som bäst! LOVE är ett robust och stilrent underlägg i svart pulverlackerat stål med bokstäver som snyggt formar ordet LOVE i den kvadratiska ramen.

Berlock med stjärntecken Bisou

Våra stjärntecken säger mer om oss än vad vi kanske tror. Betona din egen personlighet med detta stjärnteckenhalsband. Nu lanserar det svenska accessoarmärket Bisou en kollektion med berlocker med alla zodiakens 12 stjärntecken.

Rosa yogamatta

Rosa yogamatta inklusive svart bärrem. Mjukt och stötdämpande material.

Tillverkad i EVA. Storlek: 61 x 173 cm, 5 mm tjock

Träningsband

Gummibandet är tillverkat i latex och har två sköna handtag som är enkla att använda. Bandet går att klämma fast på ovansidan av en dörr eller krokas fast på ett dörrhandtag, en krok eller liknande.

Smyckeset med stenar VJ since 1890 by Magdalena Graaf

Nu har du chansen att köpa denna limiterade upplaga ur Magdalenas smyckeskollektion. Klassiska och stilrena örhängen i 925 sterling silver med gnistrande vita Cubic Zirkonia stenar med matchande halsband.

My Residence 2018

Specialutgåvan My Residence som ges ut av magasinet Residence är en årlig publikation skriven på engelska, ett inredningsbookazin som ger dig inspiration från fantastiska hem och spektakulära designstudior.

Plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Beroende på hur man borstar så kan man både skapa volym eller platta ner håret. Tack vare de keramiska borsten och värmeregulatorn är denna plattborste mycket skonsam mot håret.

Förstoringsspegel med sugproppar

Praktisk förstoringsspegel med två sugproppar på baksidan och 10 x förstoring. Perfekt att ha både hemma på badrumsspegeln eller med sig i bagaget på resan. Spegeln är 15 cm i diameter.