Trendar: InredningMat och dryckResor

Utvalt av Femina: 7 perfekta alla hjärtans dag-smycken till bra pris

21 jan, 2019 
AvÅsa Österling
Skäm bort dig själv eller överraska någon du tycker om med en lyxig present på alla hjärtans dag. Vi tipsar om tjusiga smycken som passar alla plånböcker.
Annons

Tips på presenter inför alla hjärtans dag

Ett fint smycket passar perfekt till alla hjärtans dag den 14 februari. Skäm bort dig sjäv, en väninna, familjemedlem eller partner med tjusiga smycken. Just nu erbjuder vi 20% rabatt på alla smycken från svenska märket Bisou. Ange koden BISOU20 i kassan. Skynda att fynda! Erbjudandet gäller t.o.m. 14/2-2019.

7 vackra smycken för alla hjärtans dag

Halsband med rosa sten

Sött halsband med rosa sten från trendiga märket Bisou. Halsbandet är guldpläterat, 40 cm långt och levereras i en snygg ask för extra lyxig känsla.

Annons
Hjärtarmband med rosa sten

Hjärtan till någon du tycker om! Guldpläterat armband med fyra söta hjärtan och en rosa sten. Matcha gärna med halsbandet ovan.

Annons

 

Berlock med stjärntecken

Vill du betona din egen eller en väninnas personlighet? Satsa på fina guldpläterade berlocker med stjärntecken som motiv. Smycket är stilrent med guldplätering och lyxiga Cubic Zirconia-stenar som stjärnor. Tänk på att halskedja säljs separat.

Annons

 

Mor och dotter i matchande armband

Du och jag, mamma. Superfint armband som finns i både barn- och vuxenstorlek. Perfekt att ge bort till sig själv och sitt barn eller barnbarn.

Annons
Stjärnörhängen

Du är en stjärna – och det ska synas! De här fina stjärnörhängena är guldpläterade och prydda med gnistrande stenar. Perfekt smycke när du, eller en väninna, vill lysa lite extra.

Annons
Armband med kvinnosymbol

Hylla en kvinna i din närhet med detta armband från svenska Bisou. Dekorerat med tecknet för kvinnlighet – venussymbolen – är det framtaget som en hyllning till alla kvinnor. Leverans i en snygg rosa box klädd i sammet.

Annons

 

Halsband med måne

 

Annons

Detta vackra halsband från svenska Bisou med måne och stjärna levereras i en lyxig sammetsask – perfekt present! Guldpläteringen och mönstren lyfter vilken outfit som helst.

 

Annons